ahh...eu am crezut la inceput ca dau clic pe link-ul ala si dau warn la respectivul... ptiu...ce dea clicuri dadeam la dsf si nu crestea procentul! ) apoi am vazut topicul asta!
ok toate bune, imi place asta cu warn si apoi bann, dar dupa ce ai luat bann si ti-ai ispasit pedeapsa de ce sa fii catalogat asa? Asta ar trebui sa dispara.
- teoretic, paginile ce nu erau afisate de Opera for smartphones (din cauza ca nu erau 100% valide XHTML si rezulta eroarea "XML parsing failed") acum ar trebui sa fie vizualizate fara nici o problema deoarece documentele acum sunt declarate html si nu xhtml.
- cautare in topicuri via xHTML/WML. Mergeti intr-un topic si dupa aia in Topic Info. In XHTML puteti folosi ca scurtatura tasta cu nr 4 (Atentie: NU toate telefoanele au suport pt scurtaturi taste!!)
- Listare topicuri create de user (via Profile > Activity - HTML only)
03 ianuarie 2007, 00:38:58 • actualizat 03 ianuarie 2007, 00:45:24 (2 ori)
Nou: * dintr-un post gasit cu motorul de cautare de pe forum puteti ajunge direct in contextul topicului din care face parte mesajul respectiv. Aceasta functie trebuia adaugata de mult timp.. In sfarsit si-a gasit locul (doar varianta HTML) * vreau sa implementez o functie prin care userul sa fie adus la ultimul mesaj necitit.. si inca o functia care sa-l duca la primul si ultimul mesaj scris pe un topic. evident TOATE astea vor fi valabile doar in versiunea HTML. Poate ma voi razgandi daca vor fi cereri.. (nu aici, pe topicul Sugestii forum)
03 ianuarie 2007, 02:07:53 • actualizat 03 ianuarie 2007, 02:10:46 (1 ori)
DSF 03-01-2007 00:38:58
Nou: * vreau sa implementez o functie prin care userul sa fie adus la *primul* mesaj necitit..
done. via Latest posts, de asemnea timpul dupa care se reseteaza informatia despre ultima vizita a crescut de la 5 la 10 minute.
Nota: aceasta functie se bazeaza pe data ultimei vizite.. daca cititi un mesaj dintr-un topic si se mai scrie intre timp pe topic, veti fi adusi tot la acelasi mesaj la care ati fost adus prima data.. si nu la ultimul, doar daca nu mai faceti nimic timp de 10 minute de la ultimul click
Nou: * dintr-un post gasit cu motorul de cautare de pe forum puteti ajunge direct in contextul topicului din care face parte mesajul respectiv. Aceasta functie trebuia adaugata de mult timp.. In sfarsit si-a gasit locul (doar varianta HTML)
Acum ai aflat si tu? Eu vazusem asta de vreo 2 zile Nice job dsf! Pana acum ma uitam la data postului si rasfoiam tot thredul...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.