în ploiești știu și eu de 2 hotspoturi(nu știu și dacă sunt gratuite)unul la winmarkt(omnia)și unul la carrefour(asta e gratis și are arie de acoperire de 300 metri pătrați din câte știu.
in alba iulia am gasit un hotspot free la Go In, l-am gasit intamplator. aseara am discutat cu patronul de la Layla (un bar local) si el are o retea wireless locala dar nu e free. l-am sfatuit sa o faca free. iar eu am acasa o retea free. acum eu locuiesc la etajul 8, nu stiu cat de buna e reteaua la nivelul solului. am un broadband router linksys cu speed booster. m-am chinuit 2 saptamani pana am reusit sa-l conectez, acum merge bine si DC++ imi functioneaza fara probleme. imi zice ca sunt connectat la 54.0Mbps
nu mai e asa mare branza sa faci retea wifi ,am vazut hot spot wifi in orhideea azi la 3,8 milioane. net sa ai... mi-as fi luat si eu dar nu am net
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
cine vine in poli sa se conecteze pe wifi network "ing" ca e cea mai buna
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
imi place ca au inceput sa apara|si in craiova baruri unde ofera acces wifi gratis. daca in bucuresti gaseam peste tot vreo retea nesecurizata, in mall au la tot etajul 3,Cel cu mancarea, acces free, in craiova era un singur bar:cel din real, "space". acum am observat ca au si in timeout si-n speed food, pe langa universitate. iar cel din speed este nesecurizat si au acoperire buna, si la serviciu am netfree, la veeo 300 m de fast-food
Am mai gasit un hotspot gratuit wi-fi i Iasi: "Club 99" (Restaurant cu specific unguresc) Adresa: Sos. Nationala (in Baza Sportiva CFR - Alexandru), merge bine, testat de mine.
am si eu o intrebare! cum ma pot conecta la aceste hotspot-uri! am un m3100 imi apar o multime de retele wlan unsecure imi ma intreaba daca vreau sa ma conectez dar nu vrea sa se conecteze! ma puteti ajuta?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.