Hotspot-uri WiFi gratuite in Romania!
6 393 vizualizări
173 răspunsuri
Linkuri topic "Hotspot-uri WiFi gratuite in Romania!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Symbian
maxim am prins cu 500 si ceva de kb
MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
30 aprilie 2009, 01:54:03
daca e cineva din adjud,in placebo si atlantic e retea wireless
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Minicypryan 29-04-2009 19:46:25
am gasit retea hifi in parc la 'Green Parc' functioneaza foarte bine semnal full,acum tastez de pe el
MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
si app de asta, hot-spot gratuit la magazinul Profi din Campia Turzii .
, am un vecin ce are , dar e securizata. Totusi bag wepkey ce l-am facut la nimereala, si s-a conectat, dar nu incarca paginile, zicea cineva aici, ca se conecteaza la unele cu 'wepkey' dar "nu au net" .asta nu inteleg.
, am un vecin ce are , dar e securizata. Totusi bag wepkey ce l-am facut la nimereala, si s-a conectat, dar nu incarca paginile, zicea cineva aici, ca se conecteaza la unele cu 'wepkey' dar "nu au net" .asta nu inteleg. MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Minicypryan 30-04-2009 13:11:37
este si in Iasi? 
eu vorbeam de Green Parc din Bacau
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
30 aprilie 2009, 17:17:53
se poate trece peste wi-fi securizate? (windows mobile)
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
05 august 2009, 10:04:22
Internet wireless gratuit in Piata Sfatului din Brasov, incepand de marti
Internet wireless gratuit in Piata Sfatului din Brasov, incepand de marti. Oricine detine un laptop sau un telefon Wi-Fi si se afla in Piata Sfatului poate avea acces gratuit la internet, potrivit NewsIn. Brasovul este al doilea oras din Romania, dupa Bucuresti, unde au fost montate astfel de antene de internet, in cadrul unui proiect finantat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.
Marius Fecioru, secretar de stat in minister, a aratat ca proiectul include montarea, pana la sfarsitul acestei luni, a altor doua antene: una la Predeal si alta in zona parcului Titulescu din Brasov. Ministerul Comunicatiilor intentioneaza sa monteze astfel de antene in cel putin 350 de locuri din tara.
In Piata Sfatului, raza pe care emit antenele este de la 200 pana la 1.000 de metri, astfel ca accesul la Internet va fi liber de la orice banca pe care se pot aseza potentialii utilizatori. Antena suporta 50 de conexiuni concomitent, iar viteza de transfer este de 2 MB/secunda.
Internet wireless gratuit in Piata Sfatului din Brasov, incepand de marti. Oricine detine un laptop sau un telefon Wi-Fi si se afla in Piata Sfatului poate avea acces gratuit la internet, potrivit NewsIn. Brasovul este al doilea oras din Romania, dupa Bucuresti, unde au fost montate astfel de antene de internet, in cadrul unui proiect finantat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.
Marius Fecioru, secretar de stat in minister, a aratat ca proiectul include montarea, pana la sfarsitul acestei luni, a altor doua antene: una la Predeal si alta in zona parcului Titulescu din Brasov. Ministerul Comunicatiilor intentioneaza sa monteze astfel de antene in cel putin 350 de locuri din tara.
In Piata Sfatului, raza pe care emit antenele este de la 200 pana la 1.000 de metri, astfel ca accesul la Internet va fi liber de la orice banca pe care se pot aseza potentialii utilizatori. Antena suporta 50 de conexiuni concomitent, iar viteza de transfer este de 2 MB/secunda.
Înapoi la Internet si Rețele
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.