11 septembrie 2005, 16:17:09 • actualizat 11 septembrie 2005, 16:28:25 (1 ori)
Aici trebuia sa se vorbeasca despre SPV C500 folosesc Opera 8.01 pe SPV, are si flight mode . Legat de sisteme de operare pentru telefoane a aparut si Win Mobile 2005, un concurent mai mult decat serios pentru Symbian 7.0 P.S. Win Mobile 2003 SE este cat se poate de stabil, cineva a incercat sa instaleze o varianta crak-uita de Win Mobile 2005 si nu mergea bine. Nu exista oficial Win Mobile 2005 pentru SPV c500.
@geopsi.iar te bagi in seama singur ?poate vrei sa dau un copy&paste la ce am vorbit noi doi in pm .ca vrei un upgrade de soft sa fie mai rapid telefonul-un soft pt camera. sa faca poze mai bune.plus alte probleme cu ram -ul.etc.plus ca pe deasupra mai vorbesti numai avioane despre win mobile. scuze de offtopic da m -am saturat de copii astia teribili la care le cumpara parintii telefon iar apoi vin sa se dea in spectacol pe aici.nu iti place nu citi-dar macar abtine-te sa vorbesti in necunostinta de cauza.
Am inceput sa urasc Symbian pt ca este instabil si LENT. Nu ma pot pronunta daca Windows Mobile este stabil sau nu, asta o pot spune cei care au telefonul.
adioperator, mih, catalin, easygodzila, madmax, etc e instabil Windows Mobile?
PS: geopsi degeaba ar avea DVD Player daca nu ai unde sa bagi discurile DVD )
mult mai stabil decat symbian-punct.blocaje peste blocaje la symbian pe mai multe aplicatii deschise -nu pe pot compara la stabilitate. dar geopsi le stie pe toate-poate ar trebui sa il intrebam pe el de instabilitatea win mobile
Mai mih.Sti ceva?Io am butonat pana acum de toate si nu putin.Daca nu crezi stai relaxat,nu te obliga nimeni. Ah,ca vreau soft mai rapid,camera mai buna,e normal,tu nu vrei?Asta nu inseamna ca zic ca nu e mai bun 6630 ca spv.Oricum vreau sa imi iau n90 cand o aparea la abonament.Apropo,c500 e mai bun si ca n90,nu?
11 septembrie 2005, 19:24:47 • actualizat 11 septembrie 2005, 19:31:40 (1 ori)
ai butonat de toate.numa spv nu plus ca ala cu impresiile esti u.mi se rupe de symbian.am gasit ceva mai bun.si lasa talentele. later edit:nu te mai baga in seama pe topicuri de care nu ai habar.sau duci lipsa de numar de mesaje postate?
Stiti de ce telurile cu win mobile sunt mai bune si mai rapide decat symbian? pt ca au si un hardware mai bun! nu doar sistemul de operare e mai rapid, dar au si un procesor mai performant si o memorie ram de aproape 2 ori mai mare!
Ganditi-va ca win mobile e abia la inceput si nu beneficiaza de experienta care a acumulat-o symbianul, si totusi e un sistem mai stabil si face posibila functionarea pe terminale mai mici. Beneficiaza de toate conditiile ca, in viitor sa detroneze symbianul
Mai,se misca mai repede in meniu dar pe wap,net,nu. Si,dsf,spunei si lu mih ca ma intelege gresit.Veau sa aflu,sa stiu,sa ma lamuresc nu ce zice el.Si eu nu l-am jignit.Cel cu care m-am jucat arata ca c500!
Cat despre jigniri va rog sa va abtineti s-o faceti pe forum! Sa nu uitam ca totul se reduce la pareri personale si fiecare are "dreptul" sa greseasca. Daca insistati sa va certati faceti-o in privat, altfel voi fi nevoit sa va sterg post-urile! Best regards!;)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.