mosul, nu merita efortul... cine vrea pleaca cine nu, ramane... pacat ca pleaca si cei care dau o mana de ajutor pe aici... pacat ca ei vad altfel lucrurile...
nu stiu daca am ales topicul potrivit sa postez, dar mi se pare aiurea mie poate si celorlalti sa iau 50%warn pentru o amarata de manea,adica ma taxati ca si cand as fi injurat pe cineva ! nu vreau sa supar pe nimeni dar nu e mai bine sa se creeze un topic pentru manele si atunci nu mai va fi nevoie sa fie cerute si postate manele in topicul mp3 pt mobil!probabil ca iar iau warn pentru asta!
Da,ai dreptate. Şi eu aș propune un topic pt manele care să se golească la 2-3 zile. În felul acesta nu s-ar mai supăra nimeni. PS să nu săriți cu warn-uri,e doar o opinie
Sa-ti raspund: Forumul MW nu incurajeaza, promoveaza, sau face publicitate acestui gen .S-a discutat de miliarde de ori , in general se dadea ban pentru ce ai facut tu .Ca Rugaminte nu mai dezvoltati pe tema aceasta , s-a hotarat asa -asa vom face -incercati sa intelegeti omeneste.
ai nororc ca nu ai luat ban. ai prins un moderator intr-o pasa buna! poate va face dsf aliantele alea si va fi si o alianta pt manelisti pe cara sa puteti intra numai voi (adica sa fie ascunsa publicului) dar asta discutam pe sugestii nu aici
Pai nu ar fi corect sa se anunte chestia aceasta? Din cate vad in regulament nu scrie ca se ia ban pentru manele un simplu "Newbie" nu stie ca nu e voie!?.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.