va rog sa postati aici daca credeti ca ati fost nedreptatit de vreun moderator si de ce credeti lucrul asta, daca cineva merita bann si nu ia dupa mai multe "incercari" , daca vreun moderator isi face de cap si abuzeaza de puterea lui, daca crezi ca ai luat bann si nu meritai, sau meritai si pedeapsa a fost cam lunga posteaza te rog aici!
P.S : sper ca topicul sa nu fie blocat chiar de azi!
14 iunie 2006, 12:17:51 • actualizat 14 iunie 2006, 12:19:40 (2 ori)
eu unul nu cred ca o sa fie blocat si cred ca e o idee foarte buna nu stiu cat vor fi altii de acord, dar eu sunt... problema e ca, inca, DSF are treaba si nu se poate ocupa cum ar trebui de forum. dupa ce o sa termine, nu or sa mai fie probleme de genul asta. va promit. or sa fie criterii foarte bine stabilite in cazul banarii/avertizarii. ai luat-o cam drastic tu, cu moderatorii. pana la urma, noi nu suntem nici sfinti si nici altii decat useri de aici, care incearca sa faca oarecum "pace"(ca sa ii zic asa)...
cu toate ca mai e un topic, care tine cam de aceeasi problema...ar fi bine sa renuntam la unul dintre ele....
p.s. acest nume dat de tine acestui topic e putin cam dur....ce zici?
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
14 iunie 2006, 12:24:19 • actualizat 14 iunie 2006, 13:42:56 (1 ori)
e un pic cam dur, dar sunt unele lucruri care sar in ochii dar nu sunt vazute!
fata de topicul reclamatii eu am marit aria de actiune. acolo e vorba de reclamatii impotriva moderatorilor, pe cand eu aici dau sansa userilor sa vada si greselile lor si sa le reclame. sper sa aduc o mica imbunatatire. mai bine sa-si scoata ochii pe un singur topic decat pe toate
lol, incep sa vad k forumul asta nu e prea 'roz' pacat k gsmland are o varianta wap nashpa (
Ai si tu o zi in care totul merge pe-un drum gresit.. ce zici? ce faci? La final, imi doresc ca testele din viata mea sa fie grila, ca sa le pot ghici..
mircea am vazut ca multe lucruri (reclamatii) pe care le spui (nu aici) sunt din auzite si nu prea stii care e de fapt cauza, conflictul, povestea etc. fara suparare tu cauti si nod in papura cateodata cand nu e cazul
mircea, zi daca ai ceva de zis..ca peste tot vad ca dai drumul la subintelesuri. vrem sa stim si noi daca stii ceva.. si eu am vazut greseli ale moderatorilor, dar asta e..sunt si ei oameni. mai gresesc. amanta oricum nu e o pierdere pt forum (nu iti mai aduc aminte). pe cand ciuca...cum ne mai ditram noi? raOul de mult merita bann, dar nu ma plang ca mai am timp sa il disper! el tot ameninta, injura..drege..si dupa aia zice ca e baiat bun. lol! baiat bun de 9! nu de nota 9! ci de alteva...
Si faptul ca tot apar topicuri ca acesta este, cred eu, o neregula si ar fi timpul pt masuri ceva mai drastice (inteligente), inainte sa fie prea tarziu. Iar cei care conidera ca au ceva de spus in privinta asta... ar fi timpul sa iasa de dupa cires.
Uite cam lucrurile acestea fac ca unii dintre useri sa plece : BogdanPlay Predator Inregistrat: 21/07/05 Mesaje: 2326 Locatie: In the bed,at the pc, on the street, with my girlfriend, in a club.... Mobile: Symbian Smartphone Scris: Ieri, 21:05:32 fuck you too sau BogdanPlay Predator Inregistrat: 21/07/05 Mesaje: 2326 Locatie: In the bed,at the pc, on the street, with my girlfriend, in a club.... Mobile: Symbian Smartphone Scris: Azi, 00:01:24 ********* dar fuck it. Aaa. Bye.aici
Eu spun ca nu-i bine , mi-e indiferent, dar din cate stiu eu MARU sau Gaby sau alti nu folosesc asa limbaje
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.