08 august 2008, 13:21:25 • actualizat 08 august 2008, 13:22:21 (1 ori)
incearca unul din filmele puse de mine, sunt convertite pt mobil, iar multi utilizatori mi-au confirmat ca merg perfect pe symbian( atat de aici cat si de pe pcwave.ro). daca nu iti merge, cel mai probabil este de la player.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
ma da pretentios mai esti? Cui semeni? Si in legatura cu nimbuz am si eu n81 8gb si merge esti tu blond sa nu iti zic altfel... Uf ce mor de oamenii ce intreaba de 10ori pana a afla ceva
09 august 2008, 00:35:04 • actualizat 09 august 2008, 00:42:34 (3 ori)
da, sunt foarte pretentios.si ce? e primul meu telefon cu symbian.e normal sa am nelamuriri.si cred ca aici pe forum e locul unde as putea sa gasesc raspunsuri.daca ti se pare ca am gresit forumul spune-mi si n-am sa mai intreb nimic.
09 august 2008, 03:47:35 • actualizat 09 august 2008, 03:48:39 (1 ori)
aplicatia mobitubia merge cu apn wap,poti vedea/reda ultimele clipuri de pe youtube,cauta chiar dupa id.Aplicatia merge in varianta landscape daca nu o uploadeaza nimeni maine(nr.azi) o up pe share.se merita pt colectie
Mai.. nu mai bine vorbiti despre aplicatii youtube pe un topic dedicat (ex: Youtube pe Symbian S60 v3)? Informatia este mai organizata si accesata mai usor.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.