@dsf totusi de ce ati inchis topicul ala.era un topic folositor de unde puteai invata din greselile altora.puteati simplu sa le dati warn la cei care postau aiurea dar cum lenea pt citit e mare ati ales cea mai simpla metoda!sa inchideti topicul! Apropo stiam ca pe moderatori ii doare n a dar nici in halu asta
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Pe userii care-l insulta pe Raul nu-i vede nimeni? Raul nu e usa de biserica dar nici sa fie facut prost si sa nu se poata apara nu mi se pare corect....el daca jicneste ia bann imediat.
Nu pot sa cred... Chiar nimeni nu vede sa cenzureze prostia scrisa de Cint pe topicul Status-uri messenger (eventual si un warn ) P.S. Nu am nimic cu Cint
da am si io o intrebare(bineintees retorica pentru ca mozii nu imi pot raspunde stiind singuri ca nu au dreptate) dece am luat warn pt ca am scris ca sa arunce spjegurile la gunoi si sa nu se mai chianuie cu joysticurile si sa dea cu denim pe joystic ca le merge un timp bine oare cand am zis de denim(spray) sa dea pe tel nu iam ajutat sincer cred ca daca ziceam sa arunce nokia la gunoi poate imi scadeau din warn...
PS: Geopsi, nu eu ti-am dat warn (ma gandesc ca la mine te-ai gandit). si mai termina cu mistourile astea ieftine..
nu la tine mam referit ca tu gandesti,mai sant si vreo 3 mozi,da restu au probleme grave. Da nui la misto,chiar puteau rezolva si daca dai cu spray merge. Sa dai tu sa vezi.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.