Cand te referi la "salvari", mai exact despre ce e vorba? Pt ca din cate stiu eu handy day lucreaza cu aplicatiile de sistem, tot ce inseamna notite, tasks, etc. create prin handy day practic se salveaza in aplicatiile de sistem si ramanand acolo indiferent daca dezinstalezi sau nu handy day... Posibil sa ma insel dar nu cred...
M-am referit la salvarea informatiilor introduse. Daca-mi schimb telefonul nu vreau sa le introduc din nou manual. Ma gandeam doar sa suprascriu niste fisiere. Ceva de genu. La handy safe am gasit salvarile.
gam zeh ya'avor ................ God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, The courage to change the things I can, And the wisdom to know the difference.
asa e cu tel, insa 'operatiunea' asta o faci cu PC.ul cand conectezi tel in 'Mod transfer date'!
aha..merci de rasppuns, dar la mine cel putzin cu pc-ul nu merge sa intru pe memoria telefonului ca eu mi-am instalat toate aplicatziile in memoria telefonului. so?
Exista vreun player sau vreun programel care atunci cand vezi un film sa nu se mai stinga lumina? Momentan am core player si e stresant sa apas pe buton din 2 in 2 minute sa nu se stinga lumina in timp ce vad un film... ms
Kapi, eu nu am gasit calea asta pe D Memory Stick) :\Private\10003a3f\import\apps Nu este in C ?
LDG Player imi face probleme frecvente. Daca ascult muzica si ma suna cineva...dupa ce termin convorbirea, nu se mai aude in casti. Daca scot castile se aude perfect in difuzor, cuplez castile..nu se mai aude nimic. Problema se rezolva doar cu restart. Pacat Nu cred ca o sa stau cu restarturile, o sa incerc sa folosesc Core Player
gam zeh ya'avor ................ God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, The courage to change the things I can, And the wisdom to know the difference.
Kapi, eu nu am gasit calea asta pe DMemory Stick) :\Private\10003a3f\import\apps Nu este in C ?
Inseamna ca ai instalata aplicatia in memoria telefonului nu? Instructiunile lui kapi cred ca sunt pt cazul in care ai core player instalat pe card. Ar trebui sa-ti mearga daca inlocuiesti in C
01 februarie 2008, 10:41:13 • actualizat 01 februarie 2008, 10:44:09 (1 ori)
ce e asa greu? ...unde ati instalat aplicatia (core player) acolo e si dosarul cu fisierul in cauza!
cLk 31-01-2008 19:14:58
Exista vreun player sau vreun programel care atunci cand vezi un film sa nu se mai stinga lumina? Momentan am core player si e stresant sa apas pe buton din 2 in 2 minute sa nu se stinga lumina in timp ce vad un film... ms
da, exista playerul telefonului pentru altele treci lumina display pe ON in loc de AUTO, nu e greu, sunt doar cateva clickuri (avantajul touchscreenului, orice ai face doar atingi displayul)
Am vazut la cineva instalat GARMIN pe un P1i. Spunea ca se misca bine pe Romania. Vede orice satuc A folosit cineva ? Ce parere aveti ?
da, exista playerul telefonului pentru altele treci lumina display pe ON in loc de AUTO, nu e greu, sunt doar cateva clickuri (avantajul touchscreenului, orice ai face doar atingi displayul)
Multumesc...n-am vazut asta cu on si auto si de-aia am intrebat...
01 februarie 2008, 16:39:54 • actualizat 01 februarie 2008, 16:40:36 (1 ori)
kapitak 01-02-2008 10:41:13
ce e asa greu? ...unde ati instalat aplicatia (core player) acolo e si dosarul cu fisierul in cauza!
Problema este ca indiferent unde instalez aplicati (Core) cu MyFileMan nu pot sa accesez folder-ul private, iar din meniul telefonului nu vad folder-ul private. Voi cum ati intrat in folder-ul private pentru a copia fisierul respectiv. Sa inteleg ca asta este calea corecta ?!: \Private\10003a3f\import\apps
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.