Aplicatii Symbian UIQ
49 487 vizualizări
1 531 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Symbian UIQ"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
te.am buzz.ait pe mess dar ...degeaba, cand intri?
KapitaK
MW Liker
59 mesaje
din 09/12/2007
29 decembrie 2007, 01:03:45
Abia acum am reusit sa intru...am vazut ca m-ai cautat
MW Liker
59 mesaje
din 09/12/2007
30 decembrie 2007, 01:35:51 • actualizat 30 decembrie 2007, 01:50:40 (1 ori)
Gata...acum am si eu gps pe telefon
O singura problema ar mai fi...atunci cand dau "Test" la o voce, nu mi-o testeaza....nu se aude nimic
Am gasit...era pentru ca aveam eu telefonul pe silent
)
O singura problema ar mai fi...atunci cand dau "Test" la o voce, nu mi-o testeaza....nu se aude nimicAm gasit...era pentru ca aveam eu telefonul pe silent
) MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
01 ianuarie 2008, 21:16:56
Concluzie: testati, intrebati, informati.va corect, butonati usor, etc ...pana va invatati cu tel si nu va mai alarmati aiurea din orice!
90% din zvonurile "negative" sunt lansate asa, din "eroare"
90% din zvonurile "negative" sunt lansate asa, din "eroare"
KapitaK
Începător
17 mesaje
din 17/12/2007
02 ianuarie 2008, 15:14:19
Salut, in primul rand as vrea sa va urez la totzi cei care posteaza pe site-ul asta un calduros LA MULTZI ANI shi bun venit in noul an 2008.
Eu am un p1i de curand, este primul meu telefon cu sistem de operare asa ca va rog sa imi scuzatzi intrebarile stangace pe care le voi pune. As vrea sa stiu daca exista vreun soft sau vreo tema care sa mareasca tot ce tzine de grafica telefonului(iconitzele, scrisul, etc.) sa nu mai depind de batzul ala, intr-un cuvant sa pot folosi degetul la utilizarea telefonului.
As vrea sa mai stiu daca exista dc++ pentru symbian 9.1 uiq3, shi daca exista as vrea sa il puna cineva pe site...mi-ar folosi mult o aplicatzie de genu asta.
Shi ultima chestie cu care o sa va mai deranjez este ca as vrea sa stiu daca exista vreun soft cu care pot sa urmaresc filmele de pe youtube, am vazut ca cere un flash player care cred ca din pacate nu a este aparut pentru symbian 9.1 uiq3.
Va multzumesc. O zi buna.
P.S.: Shi nu in ultimul rand as vrea sa ii multzumesc lui kapitak pentru ajutorul pe care ni l-a dat.
Eu am un p1i de curand, este primul meu telefon cu sistem de operare asa ca va rog sa imi scuzatzi intrebarile stangace pe care le voi pune. As vrea sa stiu daca exista vreun soft sau vreo tema care sa mareasca tot ce tzine de grafica telefonului(iconitzele, scrisul, etc.) sa nu mai depind de batzul ala, intr-un cuvant sa pot folosi degetul la utilizarea telefonului.
As vrea sa mai stiu daca exista dc++ pentru symbian 9.1 uiq3, shi daca exista as vrea sa il puna cineva pe site...mi-ar folosi mult o aplicatzie de genu asta.
Shi ultima chestie cu care o sa va mai deranjez este ca as vrea sa stiu daca exista vreun soft cu care pot sa urmaresc filmele de pe youtube, am vazut ca cere un flash player care cred ca din pacate nu a este aparut pentru symbian 9.1 uiq3.
Va multzumesc. O zi buna.
P.S.: Shi nu in ultimul rand as vrea sa ii multzumesc lui kapitak pentru ajutorul pe care ni l-a dat.
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
03 ianuarie 2008, 00:39:58
Salut si bun venit pe forum!
Stai linistit ca nu sunt deloc stangace intrebarile
La urma urmei nu ai intrebat ce se face cu "batul" din telefon nu? 
1. Soft, tema nu am auzit inca. Vezi ca in multe locuri exista optiunea de zoom desi nu cred ca te ajuta. Te-ar ajuta insa setarea tuturor iconitelor din meniu pe <grid> in loc de <list>. Presupun ca stii ca jog-dial-ul e pentru navigare verticala si selectare iar * si # pt navigare orizontala in aplicatii (intre tab-uri etc.)
2. Dc++ deocamdata nu am auzit pt UIQ3
3. Cu youtube pe P1i problema e un pic mai complicata, unora le merge din prima altora deloc. Oricum e vorba si de setarile routerului wlan si de setarile din telefon. O aplicatie dedicata gen "flash player" nu cred ca a aparut pt UIQ3 inca...
Stai linistit ca nu sunt deloc stangace intrebarile
La urma urmei nu ai intrebat ce se face cu "batul" din telefon nu? 
1. Soft, tema nu am auzit inca. Vezi ca in multe locuri exista optiunea de zoom desi nu cred ca te ajuta. Te-ar ajuta insa setarea tuturor iconitelor din meniu pe <grid> in loc de <list>. Presupun ca stii ca jog-dial-ul e pentru navigare verticala si selectare iar * si # pt navigare orizontala in aplicatii (intre tab-uri etc.)
2. Dc++ deocamdata nu am auzit pt UIQ3
3. Cu youtube pe P1i problema e un pic mai complicata, unora le merge din prima altora deloc. Oricum e vorba si de setarile routerului wlan si de setarile din telefon. O aplicatie dedicata gen "flash player" nu cred ca a aparut pt UIQ3 inca...
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
03 ianuarie 2008, 04:22:13
s-au scapat testerii pe forumuri ca apare flashplayer-ul pentru uiq3 
mi-a mers youtube Mobile pe SE p990i cand m-am conectat la un hotspot dintr-un sediu romtelecom. nu am reusit, desi am folosit tot wifi sa vad niciun clip, cand m-am conectat la spotul din facultate

mi-a mers youtube Mobile pe SE p990i cand m-am conectat la un hotspot dintr-un sediu romtelecom. nu am reusit, desi am folosit tot wifi sa vad niciun clip, cand m-am conectat la spotul din facultate
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
streaming youtube merge foarte bine cu apn internet, la fel si altele streaming si 3GPP si RealMedia RM
dc+ si flash player pt uiq3 inca nu, doar pt uiq2 of
daca ai degete prea groase si nu.ti place batul touchscreen atunci dai zoom mare si icon mare in loc de lista cum zicea si Mike
dc+ si flash player pt uiq3 inca nu, doar pt uiq2 of
daca ai degete prea groase si nu.ti place batul touchscreen atunci dai zoom mare si icon mare in loc de lista cum zicea si Mike
KapitaK
Începător
17 mesaje
din 17/12/2007
03 ianuarie 2008, 23:22:27
multzumesc pentru raspunsuri. sper sa apara curand aplicatziile alea.
propun shi eu un site cu multe programe shi jocuri pentru uiq shi nu numai. www.dotsis.com
nu stiu daca s-a mai pus sau nu site-ul asta dar pentru cei care nu stiu e bine sa traga o privire.
kapitak vroiam sa itzi zic ca nu merge sau nu stiu eu sa folosesc VimioLiveTV. eram curios sa vad daca prind vreun post tv da imi zice ca nu gaseste nici o retzea cu toate ca eu ma pot conecta la net.
propun shi eu un site cu multe programe shi jocuri pentru uiq shi nu numai. www.dotsis.com
nu stiu daca s-a mai pus sau nu site-ul asta dar pentru cei care nu stiu e bine sa traga o privire.
kapitak vroiam sa itzi zic ca nu merge sau nu stiu eu sa folosesc VimioLiveTV. eram curios sa vad daca prind vreun post tv da imi zice ca nu gaseste nici o retzea cu toate ca eu ma pot conecta la net.
MW Lurker
466 mesaje
din 14/11/2007
2 aprecieri
04 ianuarie 2008, 13:09:00
a instalat cineva update-ul la pdf+ de pe site-ul mbrain?
Mie nu mi-a updatat pdf+ din tel, mi-a instalat inca o aplicatie "pdf+ standard" asa ca acum am doua aplicatii pdf+: cea din tel cu versiunea veche si pdf+standard cu veriunea la zi... Asa e normal? la voi a fost la fel?
Mie nu mi-a updatat pdf+ din tel, mi-a instalat inca o aplicatie "pdf+ standard" asa ca acum am doua aplicatii pdf+: cea din tel cu versiunea veche si pdf+standard cu veriunea la zi... Asa e normal? la voi a fost la fel?
MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
Symbian
MikeMeyers - Asa am patit si eu. Nu a facut upgrade,ci a instalat o alta aplicatie.
Începător
17 mesaje
din 17/12/2007
07 ianuarie 2008, 13:27:04
one problem, help...azi, la swis manager mi-a dat ca nu mai este inregistrat. shi am incercat sa mai adaug odata codul pe pe care mi l-a dat kapitaka pentru swis mangaer 1.6 shi nu mai merge
nu stiu care e faza, a mers foarte bine pana acuma
nu stiu care e faza, a mers foarte bine pana acuma MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
ce.ai mai instalat ultima data in tel?
pana rezolvi problema pune.ti versiunea 1.51 ca nu e mare diferenta!
pana rezolvi problema pune.ti versiunea 1.51 ca nu e mare diferenta!
KapitaK
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
07 ianuarie 2008, 17:00:03
agresiv 04-01-2008 23:17:03
MikeMeyers - Asa am patit si eu. Nu a facut upgrade,ci a instalat o alta aplicatie.
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
07 ianuarie 2008, 17:32:04
McMaster 07-01-2008 17:00:03
[quote] On 04-01-2008 Si la mine pe p990

KapitaK
Înapoi la Software Symbian UIQ
Topicuri similare
›
TipExpert
acum 12 ani
27
2 366 vizualizări
›
ytt
acum 12 ani
6 232
125 528 vizualizări
›
Cataljn
acum 13 ani
1 076
48 916 vizualizări
›
TABela
acum 13 ani
2 239
91 224 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.