--------------------- EDITED BY MOD: DA, E POSIBIL fara a mai trimite mail celor de la Orange Developers (si oricum s-ar putea nici sa primiti raspuns prea repede..)
Cum sa-ti decertifici rom-ul AKU2+ Aveti nevoie de un PC cu Active Sync instalat, de cablu de date si de un telefon cu ROM AKU 2.x (ex: ultimul ROM pt SPV C600 de la Orange UK)
Pasi:
1) Instalati SP_AllowCertificateInstall.cab pe telefon: #/file.php?id=262
2) Cu telefonul conectat la PC via Active Sync rulati SDA_ApplicationUnlock si dati Remove lock: #/file.php?id=207
05 septembrie 2006, 04:06:52 • actualizat 05 septembrie 2006, 04:07:47 (1 ori)
cine stie cum se decertifica noul update de la orange am incercat mai multe posibilitati nu vrea nici cum , nu merge modificarea registrilor sau cu spv service, mersi
ms mult dar se pare ca mai tre sa incerc, nu as schimba romul acesta ca merge destul de bine si sa rezolvat problema cu joystykul acuma si parca merge mai bine, apropo nu stiti un rom nou care e la fel ca acesta de la orange si sa fie decertificat ,sau program cum e wm5storage dar sa se poata instala atata imi tre , dar poate ca apare intretimp ceva noutati, ms mult de ajutor
Am sunat la 408 si baietii de acolo mi-au trimis un formular ce a trebuit sa-l completez sa apoi sa-l trimit la un anume numar de fax, acum astept o mica aplicatie pentru a decertifica telul.
hey! am reusit sa decertific rom-ul de UK cu total commander. l-am instalat si am intrat cu el in registrii si am modificat manual. cu regedit nu m-a lasat de nici o culoare, nici cu htc_unlock. total commander l-am luat de aici http://www.ghisler.com/smartphone.htm
adioperator te astept cu noi idei in plus pot sa spun ca am decertificat si asa: HKLM > Security > Policies > Policies Modificat cheile: 0001001 = 1 0001005 = 40 0001006 = 1 0001017 = 16 0000101b = 1 si tot degeaba eventual te rog spune-mi si mie valorile initiale de la0001006,0001017 ca nu le mai stiu, sa incerc sa le pun ca la inceput ca le-am modificat demult si acum cand am instalat MTS erau deja modificate. florinet4 ma agit pentru ca vreau sa particip la marirea bazei de date a programului ca sa putem sa-l folosim cu totii si mi se pare o idee interesanta. daca am astepta toti sa fie complet nu ar ajunge niciodata sau eventual prea tarziu.
18 octombrie 2006, 22:09:16 • actualizat 18 octombrie 2006, 22:11:19 (2 ori)
registri i-am modificat cu regedit inainte de ai modifica am folosit aplicatia trimisa de la orange dar tot nu merge mts. o idee please adioperator- am modificat si ce mi-ai spus si tot degeaba nu vrea si pace
@Gilmeanu, adevărul este că nu am reușit nici eu sa decertific rom-ul de Orange astfel în cât sa pot face și Mts-ul funcționabil, restul mergeau perfect, așa am revenit la rom-ul de SP5.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.