Craku....vine... in iunie cu noua transa de M3000. Este deja in teste. Si sincer nu trebuie sa ma inveti ce e un PPC si ce e un Smartphone. Le-am avut toate SPV-urile. Crede-ma ca stiu cu ce se mananca. Faptul ca cer niste sfaturi si pareri aici nu inseamna ca nu ma pricep. OK?
Relax ... ... sper sa ai dreptate cu update-ul ...
My reviews [local=../reviews/HTC-Touch-Diamond2-31.html]HTC Touch Diamond2[/local] [local=../reviews/reviews/HTC-Touch-Diamond-14.html] HTC Touch Diamond[/local]
@mircioku, incearca sa citesti toate posturile. eu ma refeream la cold, care spunea ca a facut setarile la un c600. si am ppc de mult timp. nu e nevoie sa-mi spui tu ce e un spv m3000.
27 mai 2006, 20:12:15 • actualizat 28 mai 2006, 19:16:52 (1 ori)
Cold...cu softul initial nemodificat am intrat fara probleme pe streaming....acum nu mai ap pv playerul...dar cred ca merge,am vazut acu jumatate de ora unul care mergea
Cold...cu softul initial nemodificat am intrat fara probleme pe streamin....acum nu mai ap pv playerul...dar cred ca merge,am vazut acu jumatate de ora unul care mergea
Ciudat .la mine nu merge videostreaming-ul ,am sunat la 408 si au spus ca e o problema cunoscuta ...
My reviews [local=../reviews/HTC-Touch-Diamond2-31.html]HTC Touch Diamond2[/local] [local=../reviews/reviews/HTC-Touch-Diamond-14.html] HTC Touch Diamond[/local]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.