ieri am instalat bitdefender 10(trial) pentru ca eram curios...cand l-am instalat am refuzat ca el sa-mi dezinstaleze windows firewall si windows defender deoarece dupa cum se stie bit defender are inclus in pachet firewall si spyware propriu...

eu mai am pe pc instalat ca antivirus si norton 2007(licenta) si in perioada de proba avast(trial 2 luni) eei bine am urmatoarea problema acum..nu inteleg pentru care motiv de fiecare data can deschid pc-ul imi apar urmatoarele doua mesaje:#/file.php?id=131095
daca dau clik pentru a vedea care este cauza problemei...imi apare o fereastra in care sunt urmatoarele mesaje:Avast alarma in controlul posta 1.avast nu va putea proteja posta "going out"(protocolul SMTP eroare 10022) 2.avast nu va putea proteja posta "going in" (protocol IMAP) 3 avast nu va putea proteja "news"(protocol (SNNTP) 4.imi mai zice ceva cu POP3...nu imi aduc aminte. imi recomanda sa controlez daca scanerul posta electronica(adica procesul ashMaisv) nu este blocat de catre firewall

Ceea ce nu este adevarat pentru ca acest fapt nu are loc:#/file.php?id=131101 sau aici:#/file.php?id=131103
in plus mai este si mesajul de la symantec email proxy ...care imi zice ca nu e in grad de efectuare controlul mesajelor email deoarece reteaua nu este configurata corect. dau click pe knowlege base suport tehnic symantec dar nu se intampla nimic.la ce se refera??nici macar nu am net
aveti idee care ar fi baiul?? nu prea inteleg cum sa rezolv problema asta

o fi o incompabilitate intre bitdefender si celalalte antivirusuri instalate?imi aduc aminte ca mai demult cand incercasem sa instalez bitdefender...aveam nod 32..si mi-a cerut sa il dezinstalez inainte de a instala bitdefender