nu stiu de ce am impresia ca numai cei care nu au o vechime relevanta in domeniu sau macar se descurca cu anumite probleme de medium level sa zicem ...alearga dupa vista.
pur si simplu...te uiti pe net si ....numai copii sunt ahtiati dupa vista. aia care nu prea se joaca in special
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Sunt de aceiasi parere cint . . .pur si simplu nu e eficient vista,aspect frumos dar performanta slaba. .in plus xp e prea bun,si nu are rost sa renunti la ceva atat de bun
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
da lol,vorba ta... unii nu stiu comenzile de msdos si.... btw ,si pe sharemobile era unul. cred ca ala i-a spart mailul elodiei pentru cioaca
marea majoritate nu stiu sa faca un crack...de hacker..nici nu se pune problema poate doar sa modifice resursele si sa se bucure de munca altora
Am vrut sa zic ca pe net se scrie multe prosti si vin critici din partea unora care nici n-au incercat respectivul produs. Dar hai ca o dam in
asta sa le-o zici la aia care isi iau laptop si vine cu vista preinstalat. si se tot chinuie aia sa-si bage xp... oare de ce pe ista cu laptopul sigur au licenta,pe cand xpul cu siguranta il au piratat...
si totusi prefera xp...in ciuda faptului ca au toate driverele de vista.
alexe...nu stiu cati se iau dupa sfatul tau. vista la ora actuala e un simplu moft. am demonstart clar pe laptop ca vista trage in jos sistemul in aplicatii 3D in loc sa-l ridice. si cu vreo 20-30% ceea ce nu e deloc putin
Stii cum e, daca simt ca ceva este fortat nu prea vrei sa accepti, mai ales daca e ceva nou, neintalnit. Asa e si cu Vista preinstalat, oameni se simt fortati sa-l foloseasca si mai e si ca dupa atatia ani s-au cam obisnuit cu XP.
well ..nu stiu probabil si oamenii aia au umblat inainte ceva timp in vista ca altfel daca era mai bun iti dai sema ca nimeni nu facea rollback la xp2 ,mai ales ca aveau licenta la el.
eu uite de exemplu am bagat xp de cum am pus mana pe el...si era si el plin de buguri insa a reprezentat 100% un MARE pas inainte in tot. au fost probleme si de compatibilitate..si de refresh...si de driveri...insa toate ieseau daca aveai putin timp sa umbli. ulterior au fost rezolvate in SP1 . Sp2 fiind mai mult pentru securitate...
e drept ca si in xp iti sunt activate default servicii de care nu ai nevoie...dar cu taote astea..cu un install curat, xp consuma de 3-4 ori mai putin decat vista. si se misca si mai bine in orice. hai sa zic...daca testam numai pe pcul meu mai depasit ziceam...dar l-am testat si pe laptop si tot aia...
09 martie 2008, 18:12:59 • actualizat 09 martie 2008, 18:14:19 (2 ori)
NFS 06-03-2008 19:56:16
ce vista imi recomandati pentru un AMD Atlon 2200+, placa video 128, 512 ram, etc
pai daca vrei interfata aereo poti alege windows vista home premium...consuma resurse...dar daca nu iti place sau vezi ca iti incetineste pc-ul o poti dezactiva daca nu esti multumit...xp
imi spune si mie cu ce program pot converti un fisier MSWMM adica un fisier windows movie maker(vista) in unul din urmatoarele formate: mpeg,3gp,wmv,avi,divx??
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.