Symbian VS Windows Mobile

223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
x_uereb
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
Windows CE
27 februarie 2007, 19:35:23
ok man . . . dar totusi . . . fiecare cu ce ii place . . .
Publicitate
Publicitate
cicisxn
MW Addicted
1733 mesaje
din 03/05/2005
27 februarie 2007, 19:42:37
DSF 27-02-2007 18:51:13
the-shark după câte probleme ți-a făcut symbian mai poți să zici că symbian e cel mai tare? :roll:

calitate la nokia.. nu prea. un exemplu: 7650 (f scump când a apărut , vreo 400-500 euro) după o vreme de folosire mai intensiva începe ca sistemul de glisare să se uzeze, geamul de la display să ia efectu cool de ceață (care l-am văzut la f multe tel nokia, inclusiv ăla mai nou cu carcasă de titan parcă ), cauciucu de pe joystick să se roadă în ultimul hal, vopseaua de pe carcasă și unele butoane să se ducă.. chiar și logo-ul nokia din spate ! :))
de unde știu? doar am avut unu din asta.

probabil stargate se referea la hardware.. la camera în special..
pt că procesoru, rom-ul și ramii nu sunt produse de nokia și htc ci de alte companii.
Ce legatura are symbianul cu caracasa si vopseaua care se ia?
Si zi-mi un telefon care nu se uzeaza.
[img]http://www.danasoft.com/sig/cicisxn.jpg[/img] [img]http://img149.imageshack.us/img149/103/61164238891mf6.png[/img]
DSF
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
27 februarie 2007, 20:55:48
carcasa și vopseaua nu are legătură cu OS-ul .
dar noi luăm telefoane ce au OS inteligent. și uite că până la urmă contează și carcasa. de ex eu prefer să văd clar pe display fără să fiu nevoit să schimb carcasa des din cauza geamului care după un timp i-a efectu de ceață..

nu am zis că celelalte nu se uzează, și mie la spv mi s-a luat vopseaua de pe câteva taste și joystick.
eu doar vroiam să scot în evidență cum stă treabă cu (,) calitatea la nokia. că nu e mai presus de ceilalți..

în fine

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
cicisxn
MW Addicted
1733 mesaje
din 03/05/2005
Symbian
27 februarie 2007, 21:11:29
solutia salvatoare: eu de mai bine de 7 ani ,cum cumpar un telefon ,cum ii pun scoci pe geam. Protejeaza ecranul si se poate schimba oricand. Si asta la toate telefoanele,nu doar la Nokia :)
[img]http://www.danasoft.com/sig/cicisxn.jpg[/img] [img]http://img149.imageshack.us/img149/103/61164238891mf6.png[/img]
Dicocodino
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
27 februarie 2007, 21:17:34
The-sharkk, sa vezi tu jocuri pentru Windows Mobile PPC, cand va rula symbian asa ceva... mai avem de asteptat. Age of Empire I e aproape ca si cel de pe PC, de nu la fel, iar la cat am jucat eu Age of Empire acum 7 ani e super sa il joci si pe telefon. Pentru Symbian am cautat destul de mult un joc de strategie usor de jucat, am gasit in cele din urma Invasion care e foarte reusit dar complicat in meniu, pe cand pentru Windows Mobile e ceva obisnuit Transport Tycoon Deluxe si e mult mai dezvolatat decat Invasion-ul pentru Symbian.

Daca ati citit mai in urma, Stargate vorbea de dezvoltarea de soft pentru cele doua sisteme de operare. E mai usor pentru un programator sa scrie programe pentru Windows Mobile decat pentru Symbian, vor aparea mai multe in curand.

Asa cum a mai spus si Cint, ca sa fi multumit, trebuie sa ai atat Symbian cat si Windows.

In ultimele posturi se vorbea despre faptul ca Windows nu e pentru un incepator in ale telefoanelor cu sistem de operare. Eh, e pe alocuri adevarat pentru ca are un meniu mai complicat Windows-ul si asta pentru ca seamana foarte mult cu interfata Windows-ului de pe calculator. Obisnuitul meniu cu iconitele mari care se insiruie pe trei coloane e prea usor de ghicit si astfel informatia nu mai e la fel de bine ascunsa, pe cand la Windows Mobile poti ascunde oriunde ce vrei creand mai multe dosare, libertatea e mult mai mare. Am trei poze ascunse intr-un dosar in Program Files si nu s-a atins nimeni de ele tocmai pentru ca erau intr-un dosar cu nume aiurea din Program Files, pe cand la Symbian, nu as fi putut sa le ascund fara un program de genul Fexplorer. :)

Un alt amanunt ce imi place la Windows Mobile, cel putin la M3000, atunci cand vrei sa trimiti ceva pe un alt telefon cauta singur daca e vreun aparat conectat la infrarosu si in acelasi timp cauta si cu bluetooth-ul urmand ca apoi sa alegi catre cine trimiti fisierul. La Symbian, cel putin la 6600, trebuia sa aleg separat Infrarosu sau Bluetooth si pana cauta... si cauta... si pana la urma se satura. La Windows Mobile e mai rapid. :)
filip_pine
MW Addicted
1250 mesaje
din 11/11/2006
27 februarie 2007, 21:58:52
asa este Windows Mobile este superior Symbian-ului...;)
[img]http://img691.imageshack.us/img691/4325/sigcopyg.jpg[/img]
Dany_boy
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
Symbian
27 februarie 2007, 22:05:45
filip,glumesti,nu?Baieti cu Wm,nu uitati ca voi cand stati pe wap sunteti morti pe partea apel,sms,etc.Un imens minus.Poate avea symbian 100de mici buguri,dar acest mare bug WM va face sa cadeti pe locul 2
filip_pine
MW Addicted
1250 mesaje
din 11/11/2006
27 februarie 2007, 22:09:29
ba nu glumesc deloc, am umblat pe un SPV C600 si cand am vazut ce rezolutie la ecran si cum se misca prin meniu, cum afiseaza meniul...e clar mult mai bun decat symbian...
[img]http://img691.imageshack.us/img691/4325/sigcopyg.jpg[/img]
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
27 februarie 2007, 22:19:35
Baieti cu Wm,nu uitati ca voi cand stati pe wap sunteti morti pe partea apel,sms,etc.Un imens minus
ce vrei sa zici cu asta fi mai explicit te rog
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
at10ti0n
MW Liker
71 mesaje
din 18/01/2006
27 februarie 2007, 23:07:28
cred ca ar trebui specificat in titlu: Symbian vs Windows Mobile Smartphone Edition

(ca era sa scriu un post in care laudam prea tare windows mobile pocket pc phone edition :)) )
Dicocodino
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
27 februarie 2007, 23:13:57
Lasa sa fie si Pocket PC din moment ce uratul ala de E61 pretinde a fi un aparat pe masura, iar Symbian poate fi din seriile 60, 80 si 90, iar seria 60 e impartita in 6.1, 7.0, 8.1, 9.1, 9.2. Apropo, asta e inca un dezavantaj, atatea versiuni si nici macar nu e posibil un upgrade intre ele, o trecere de la o versiune veche la una mai noua sau invers...
Renko
MW Liker
53 mesaje
din 03/02/2007
Windows CE
27 februarie 2007, 23:26:27
evil...eu am apel ,sms ,mms,cand sunt pe wap.da daca ar fi sa-mi iau un alt tel as opta tot pentru wm.cred ca e chestie de gust.si intr-adevar wm nu e un tel pentru incepatori(sau nepasionati)
EviL
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
27 februarie 2007, 23:29:55
@renko uitete mai bine te rog replica aia ii apartine lui @Dany_boy nu mie ... eu doar i-am zis sa fie mai explicit :)
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
stargate
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
27 februarie 2007, 23:31:44
"Baieti cu Wm,nu uitati ca voi cand stati pe wap sunteti morti pe partea apel,sms,etc". De unde le scoti? Vorbesti din auzite sau ce? Cred ca sunt tot felul de legende imbecile care s-au tot perpetuat de-a lungul timpului. Incercati WM si apoi postati!

Pe acest thread ar trebui sa posteze strict doar cei care au folosit versiuni recente de pe ambele platforme.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img]
visit my blog
Publicitate
Publicitate
Blandu
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
28 februarie 2007, 02:57:37
va tot certati atat! e clar ca wm e mai complicat dar si rezultatele sunt pe masura!
cand am venit pe forumul asta, primul meu mesaj a fost in topicul "nokia n90"! pe atunci il credeam un vis! nu mi-am permis sa il cumpar (ce bine), dar un prieten l-a achizitionat! m-am jucat cu el in stilul meu (rupe-l sa vezi cat il tine) si am descoperit cateva buguri suparatoare! dupa o resoftare ce a durat o saptamana acele buguri au disparut dar au lasat loc altora! mai mult, seara dupa ce venit telefonul, displayul a cedat din cauza contactelor proaste! rezultatul-o alta saptamana in service! buna treaba! dupa lunga saptamana, au durat 3 zile de folosire si a crapat iar! nu se mai incarca si nu mai scotea nici un sunet! l-a dus iar la service si i-au dat altul in schimb! l-a vandut dupa o luna!
lasand la o parte faptul ca se bloca destul de des si ca mai uita din cand in cand ca are si modul radio cu care sa stea conectat la retea, un alt - era aranjarea tastelor! faptul ca tasta multitasking era sub tasta multifunctionala genera multi nervi! la o apasare in jos putin mai nesigura, te trezeai in ecranul initial!
in + dimensiunile acestui telefon sunt nejustificate!
primul meu telefon mai destept a fost un k700i! pana acum nu am avut smartphone dar cu symbiane m-am jucat la greu!
am mai testat n70. in timp ce downloadam si instalam programe a trebuit sa-i scot bateria de 8 ori in 2 ore! grav! o perioada de 2 zile nu a vrut sa filmeze cursiv! frama groaznic chiar dupa restart! cu un procesor mai puternic cu 20mhz se misca cu jumatatea vitezei unui spv c100!
n80, destul de mic, destul de dotat...destul de enervant atunci cand bagi mana in blugi dupa el si nu il poti scoate cu slideul inchis decat daca te chinui! mai enervant atunci cand nivelul semnalului 3g e aproape nul, se comporta ca si cand nu ar avea nici semnal gsm! destule restarturi din senin ca sa iti faca riduri in crestetul capului si atunci cand nu iti mai recunoaste pozele din album poti striga tare "mama lui de symbian".
fiind atent la experienta prietenilor mei, am inceput sa-mi indrept atentia catre windows mobile!
nu prea am avut la cine sa gasesc pentru a testa, asa ca am citit si am citit...
cand am auzit de c100, o alternativa ieftina, am mers la shop si am pierdut un pic de timp!
a doua zi, m-am imprumutat de bani si l-am luat!
da stiu, nu se aude foarte tare prin micul lui difuzor si nici pozele nu sunt cele mai bune dar face lucruri ce un symbian nu o sa faca niciodata...
foloseste cu succes netul din alt pc! acum sunt conectat la calculatorul unui coleg de camera! downloadez cu 90-100 KB pe secunda!
nu e compatibil un program? poate exista emulator pentru el... symbianul nu ofera acel poate!
merge shmessenger pe c100 iar mycogee e un program pentru symbian si atat! nu il ridica in slavi!
mi-au trecut prin mana multe telefoane! la wm nu renunt si stiu ce spun! cine are un wm in mana si spune "Sux" e prost de bubuie! dar prost rau de tot si imi asum toata raspunderea cand spun asta!
cine nu a incercat si spune "Sux" e un idiot si un cretin! si aici imi asum raspunderea!
m-am saturat de unii dintre voi ce sunteti semi-analfabeti dar sustineti sus si tare ca symbian rulz wm sux! de urjumele astea nu am vazut un argument... decat fraze oarbe!
poate eu nu ma pricep dar daca un om ce se ocupa de programare pentru telefoane va spune un lucru si voi tot continuati ca niste papagali retardati, atunci nu mai am ce sa va spun. nu stiu cum incape in unii dintre voi atata prostie!? poate o primiti hiperarhivata pe cale genetica!
Înapoi la Versus
Topicuri similare
Geopsi
acum 20 ani
87
1 641 vizualizări
Symbian VS 3G VS Windows Mobile în Versus  
Deschis de 3dWARd ⋅ acum 20 ani 1 2 5 6
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 20 ani
Frike
MW Addicted
Ultimul acum 16 ani
nerooo_07
MW Veteran
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.035⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!