uite ca eu am wm si nu sunt multumit de el pentru faptul ca era sa zbor din liceu pentru ca pierdeam nopti intregi pentru gasirea unor aplicatii . . . dar in fine. . . si cei care sustin ca wm va intrece symbianul, se inseala amarnic . . . asta ar fii ca si cum ai compara america cu romania . . . voi ce credeti ca wm evolueaza si symbian ul stagneaza? asta nu e posibil apropo symbian e os ul cel mai stabil pentru un telefon asa ca cei cu wm aveti 2 solutii : 1. kill yourself ! ! ! (for a bad choice ) 2. aruncatile cat mai repede
@x_uereb vad ca si tu exagerezi ... acum analizand ce ce ai scris mai sus ... ce vrei sa zici ca cr trebui sa ma sinucid pentru ca am un anume telefon ... wake up man .. propun inchiderea topicului (cel putin temporar)
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Dicocodino, atunci ai comparat Symbian 7.0 cu WM 5.0 PPC Edition ? Blandu, nu ma simt jignit, doar ca i-ai jignit pe utilizatorii de Symbian care considerau ca Symbian e superior... Nu inteleg de ce trebuie sa exagerezi... Daca unii nu inteleg, lasa-i in pace sa-si dea seama singuri. Eu unul stiu ca WM e superior, doar ca prefer Symbian. Sunt neutru, sa zicem...
Gata cu certurile, cu offtopic-urile si mai ales cu atacurile la persoana(blandu si dany_boy),fiecare cu parerea lui pentru ca nimeni nu o sa isi injoseasca telefonul(mici exceptii)! Stricati frumuseatea topicului!
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
am trecut prin fiecare generatie de telefoane mobile,da depinde ce iti place,eu unu am ajuns la wm si aci raman.fiecare cu ce-i place.Daca vrei usurinta in utilizare ai nokia daca vrei performanta ai wm.viitorul va decide.
i-am jignit pe cei ce au jignit la randul lor! i-am jignit pe cei ce urlau ca wm sux fara sa fi butonat unul! nu am nimic cu symbianul, nu sunt fanatic si nu ridic wm mai mult decat e! da am exagerat! am tacut de fiecare data cand am vazut atacuri nejustificate dar deja m-am saturat! faptul ca pentru wm trebuie sa alergi un pic mai mult pentru a-l face cum vrei nu inseamna ca sux! ok!? eu nu am alergat de loc si astept cu nerabdare cardul pentru ca nu mai am loc pentru programe! poate am fost mai norocos! aia cu "lasa-ne" a fost ca raspuns la replica anterioara si o poti lua cum vrei! oricum discutia e aiurea pentru ca nu vreti sa spuneti "ma wm nu "sux"! e ok! numai ca eu prefer sa nu ma complic! iau ce se poate lua cu symbianul si sunt fericit!" asta e o replica subiectiva ce nu generalizeaza! dar cand spuneti "wm e varza pentru ca eu "nu stiu ce"..." nu mai e o replica ok! va coafeaza mai bine symbianul? ok frate! nu zice nimeni nimic! dar nu aruncati cu pietre! va rog sa cititi tot topicul asta cand aveti timp si citit si topicul my coogee si o sa vedeti de unde mi-a sarit tandara! poate atunci o sa intelegeti unde bat! si poate atunci cand un utilizator wm o sa intrebe daca un program are si versiune wm nu o sa incepeti cu caterinca de prost gust si o sa raspundeti ca oameni incercand sa ajutati! si acum ca s-au lasat armele si nervii, vreau sa va intreb un lucru pe cei ce au utilizat ambele platforme: e adevarat ca wm e un pic mai rapid si mai customizabil ca symbianul? e adevarat ca daca depui un pic de efort poti trece peste multe limite ceea ce la symbian e imposibil (daca nu stie, nu stie si pace) ? eu recunosc ca pentru symbian programele se gasesc cu cateva clickuri si ca nu trebuie sa faci cine stie ce pentru le face sa mearga! recunosc ca mi-ar placea o camera macar ca a lui n70 pe spv si sunetul de la el, dar astea nu mai tin de os! nu e perfect wm-ul dar nici symbianul nu e! spunea cineva ca evolueaza si symbianul! asa e! dar la ce bun o tona de platforme ce sunt incompatibile intre ele? recunoasteti ca e o prostie? nu ar fi fost mai inteligent sa poti interschimba platformele? bun si atunci e adevarat ca wm are +uri in fata symbianului?
"e adevarat ca wm e un pic mai rapid si mai customizabil ca symbianul?"
WM este excelent la managementul resurselor. Este mult mai customizabil decat Symbian atat la nivel de suprafata cat si la nivel de middleware.
Am C600 de un an si ceva, daca pun MTSul sa comunice automat la 2 minute si folosesc GPSul pe bluetooth, bateria se duce aproximativ intr-o zi jumate. Pe N70 bateria se duce in mai putin de o zi. De aici rezulta ca WM are un management al resurselor mult mai bun (mai ales avand in vedere ca N70ul meu are 2 luni).
"e adevarat ca daca depui un pic de efort poti trece peste multe limite ceea ce la symbian e imposibil (daca nu stie, nu stie si pace)?"
Sincer nu inteleg de ce spune lumea ca WM este mai greu la inceput. Chiar nu pricep... are un meniu ca restul telefoanelor si de acolo imi aleg ce aplicatii vreau. Sa luam urmatoarea problema: am un SPV C500 si later fac upgrade la un M3000. Nu exista soft care sa ruleze pe C500 si sa nu ruleze pe M3000 chiar daca OSul este mai nou si chiar destinat altei platforme. Nu o sa vedeti asta niciodata sub Symbian. Mai mult, Windowsul prin natura lui poate fi "hackuit" sa te mai lase sa bagi un program fara certificat... dar pe S60 3rd edition nu ai altceva de facut decat sa stai sa injuri.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
ok imi cer scuze, dar nu asta era ideea. . . Ideea era ca telefoanele (in special cele cu os ) ne mananca tot timpul . . . ne contrazicem care e mai bun . . . dar nu rezolvam nimic . . . pentru ca oricum fiecare cu gusturile lui . . . daca vrei poze si filmari de calitate iati frate o camera digitala . . . daca vrei muzica iati frate un ipod . . . daca vrei jocuri . . . pc e recomandat . . . daca vrei telefon iati unu' ceva gen 3310 . . . singura chestie care ne atrage la un telefon cu OS (oricare ar fii el), e ca are de toate si romanii nu au bani sa dea bani pe fiecare acesoriu "digital" in parte. . . si . . . la ce ajunge? ? ? la un telefon cu OS . . . pacat. . .
right! dar e incomod sa le cari pe toate...mai ales pc-ul! :-P smartphonurile sun solutia mobila la tot ce ai enumerat tu, insa la o calitate inferioara!
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
05 martie 2007, 17:51:59 • actualizat 05 martie 2007, 17:55:53 (1 ori)
modoran 28-02-2007 16:52:19
Din ce am citit pana acum pana acum rezulta ca 99% din ce au avut symbian si au intrat in posesia unui WM spun ca nu vor sa se intoarca la symbian si asta spune multe.In general cine zice WM SUX nu a avut wm,doar a butonat in graba sau nu a butonat deloc.
E,uite ca mie imi trec zilnic zeci de telefoane prin mana si tot zic ca "WM SUX",si am detinut atat Motorola mpx200,cat si SPV C500 si SPV M3000. Opinia personala e ca cele mai bune telefoane au fost si vor ramane Nokia,in special cele cu OS. Si asta o afirm ca utilizator,ca reparator,ca observator,ca si ce vreti voi.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.