Evil,da ce trebuie facut sa mearga tcmp cu plugin-urile alea?Am scos arhiva de la tine de pe site dar cand accesez player.exe din folderul unde sunt plugin-urile pt subtitrare mi le refuza pe toate,zice ca nu-s compatibile..si-mi da eroare peste eroare.Executabilul youtubedownload.exe cum se foloseste?
instalezi tcpmp apoi copiezi plugin-urile in folderul unde ai instalat tcpmp pe tel ..... asta e tot .... o sa le vada playerul automat daca sunt in folderul lui
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
joaca cineva HighSeas spuneti-mi si mie cum naiba schimb tipul de munitie folosita la confruntari ca am incercat toate combinatiile posibile si nimic...
pai nu merge... jocul este conceput atat pentru SP cat si pentru PPC. ala merge numa` cu PPC... najpa momentu` este si pe mine ma apucaseu niste nervi!!! da` mi`a trecut. e frustrant cand ajungi la niste misiuni in care tre` sa capturezi navele inamice si nu te poti apropia de ele... aia da, chiar este FRUSTRANT. iti trece... joaca`l pe PPC!
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
ephemeride este ceva de genul calendarului crestin. de fapt, chiar asta si e. iti afiseaza ce sfinti sunt in ziua aia. atat. in orice caz, daca nu gasesti o chestia din asta in romana e najpa... nu prea corespund ai lor cu ai nostrii... si mai e si complicat de instalat
am intrebat de faza cu munitia la HighSeas pe forumul producatorului, si cand mi-au raspuns au zis ca li se pare ca am versiunea de PPC si de asta nu merge sa schimbi tipul de munitie... am cautat pe DC alta versiune a jocului, dar nothing...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.