Il joc si eu ... am incercat toate posibilitatile si nimik ... chiar daca cumperi munitie de toate tipurile mai apoi nu sti cum s-o folosesti (insa am vazut ca daca o cumperi o utilizeaza cand intri sa vezi ce mai are ai sa vezi ca este folosita ... dar habar n-am cum) ...
Apropo ... akuma am ca nava War Galleon si toate upgrad-urile la ea ... deci navigehez fara nici o problema ...
P.S. Dar faza cea mai tare este ca acest joc este conceput pt screen-uri QVGA ... iar eu il joc pe VGA (C500) ... insa ce nu face omul ca sa joace ...
U don't have to be the best, Just be bether than the rest
eu l-am jucat pe s200. e super jocul ,dar vad ca tot nu merge sa schimb sa trag cu altceva decat cu tunul.in schimb am putut alege dintre mai multe feluri de a trage cu 1,2,3 ghiulele.e dragut jocul
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
cum iti schimba tie la mine sus/jos din joystick schimba unghiul de atac al tunurilor, nu tipul de munitie... ia pune undeva jocul care il ai tu instalat, daca nu e luat de pe site-ul lui EviL... @paicu: C500 are display QQVGA, VGA inseamna 640x480... ca nava, tot War Galleon am si eu cu toate upgrade-urile...
pai din cate stiu jocul se termina oricum dupa nu stiu cati ani (ani din joc)... la sfarsit chipurile o sa-ti zica ce-ai facut in continuare, in functie de ce erai (pirat, ...etc)...
merge man http://download.windowsmobile.evonet.ro/index.php mai pica uneori evonet dar merge in mare ) momentan e picata doar interfata wap (am sters din greseala fisierul de cinfig "config.php" dar cea web merge)
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Sal. Stie careva o aplicatie pt spv c600 sa pot sa fac niste casti bluetooth stereo sa mearga pe el.am inteles ca trebuie sa am profil a2dp sau un progrram ceva.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.