25 mai 2007, 00:54:47 • actualizat 25 mai 2007, 00:57:10 (1 ori)
cosmo1 24-05-2007 16:57:52
Geo2000 24-05-2007 14:59:43
[quote] On 24-05-2007 12:57:51 La mine nu se deschide. La voi?
nici la mine nu se deschide,ba imi blocheaza si telefonu si doar scoaterea bateriei ma mai ajuta
Baieti,nu va mai bateti capul cu Chopper Rescue,e o trompeta de joc.Mie pe C600 mi-a mers putin,cat sa-mi dau seama ca e degeaba,apoi mi-a blocat tel. de tot.Cine gaseste Chopper Fight de la OmniG sa racneasca pe forum
Are cineva MoBlue pe tel si sa-i mearga?Eu orice fisier as primi prin BT,dupa ce ii dau"yes"cand ma intreaba daca vreau sa-l salvez,nu gasesc fisierul nicaieri in tel sau pe card.Si ciudat e ca in timpul transferului in task manager nu se modifica parametrii de memorie ai cardului sau tel si nici nu apare iconita de sus cand primesti informatii. Ziceti-mi un program BT care sa duca fisierele pe card,in afara de File Acceptor care nu-mi mai merge(Imi da o eroare)si MoBlue ăsta.
@optyqus printre primele versiuni de sniper nu mergeau, ultimele tre sa salveze OK pe card. insa viteza cu care primeste e MULT mai mica decat smart file acceptor. ce eroare iti da?
@doroth da, sunt. vezi ca este un topic dedicat prin aria Windows Smartphones
EviL,Moblue de pe site-ul tau l-am luat , am zis că gata , am găsit ce trebuia, dar la sfârșitul transferului când dădeam save la fișier ia si caută-l daca îl găsești-Nu era nicăieri, pe card sau telefon.Si am mai zis că în timpul transferului memoria cardului nu scădea deloc..ciudat, zic eu.O să-mi bag iar file acceptor să descriu pe forum ce eroare îmi dă.
Uitati si eroarea din file acceptor:"ERROR: An unexpected error has occured in File Acceptor.exe.Select Quit and restart this program etc. Could not load type'System,Collections.Generic,Dictionary'2'from assembly'mscorlib,Version=2.0.0.0,Culture=neutral,PublibKeyToken=969DB8053D322AC' ..cam asta e eroarea..ditamai ciudatenia fratilor.Si culmea e ca am luat File acceptor din diverse surse,l-am scos,l-am bagat iar si la fel,tot apare eroarea,exact cand primesc fisierul
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.