Criza economica
5 968 vizualizări
534 răspunsuri
Linkuri topic "Criza economica"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
04 februarie 2009, 14:22:09
Romania a castigat ieri Insula Serpilor. Poate vom reusi sa mai facem ceva cu aceasta criza
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Opera Mini
a castigat 9700 km din platoil continental. insula ramane a ucrainei . nu te bucura ca deja patriciu si-a adjudecat felia bagane-am .... in romania ce coruptie avem
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Veteran
507 mesaje
din 28/02/2006
04 februarie 2009, 14:55:53
mda...asa e,din nou Patriciu...
oare cand se mai termina coruptia asta si cand acceptam ca e doar inceputul pentru aceasta criza care se apropie si va tine cel putin 2 ani
in alta ordine de idei,adrian nastase iar nu mai poate fi urmarit penal,dar asta cred ca in alt topic.
totusi,criza e pe noi si mai marii tarii isi fac de cap inca
oare cand se mai termina coruptia asta si cand acceptam ca e doar inceputul pentru aceasta criza care se apropie si va tine cel putin 2 ani
in alta ordine de idei,adrian nastase iar nu mai poate fi urmarit penal,dar asta cred ca in alt topic.
totusi,criza e pe noi si mai marii tarii isi fac de cap inca
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
20 februarie 2009, 10:21:49
Alimente «second-hand» la Târgu Mureș
Sărăcie în coșul cu merinde al târgumureșenilor. De aceea, la Târgu Mureș a apărut un magazin specializat în alimente “second hand".
Adică, produse care au termenul de valabilitate la limită. Magazinul “Miorița" din complexul comercial “Mocca" oferă produse lactate mai ieftine, pentru că expiră în scurt timp. Magazinul este plin de cumpărători, fiind singurul loc din oraș unde aceștia încă mai stau la coadă, ca pe vremea comunismului. Așteptarea merită! O cutie de smântână costă 1,5 lei, un iaurt de băut cu fructe costă 60 de bani, 1,5 sau 2 lei, în funcție de gramaj, iar brânza costă 1,6 lei. Desertul și budinca se vând la 1 leu bucata.
Sursa www.click.ro
Am ajuns o tara de "ratati" (NB: rate la banci), si o natiune "second-hand" . . .
Sărăcie în coșul cu merinde al târgumureșenilor. De aceea, la Târgu Mureș a apărut un magazin specializat în alimente “second hand".
Adică, produse care au termenul de valabilitate la limită. Magazinul “Miorița" din complexul comercial “Mocca" oferă produse lactate mai ieftine, pentru că expiră în scurt timp. Magazinul este plin de cumpărători, fiind singurul loc din oraș unde aceștia încă mai stau la coadă, ca pe vremea comunismului. Așteptarea merită! O cutie de smântână costă 1,5 lei, un iaurt de băut cu fructe costă 60 de bani, 1,5 sau 2 lei, în funcție de gramaj, iar brânza costă 1,6 lei. Desertul și budinca se vând la 1 leu bucata.
Sursa www.click.ro
Am ajuns o tara de "ratati" (NB: rate la banci), si o natiune "second-hand" . . .
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
20 februarie 2009, 11:48:57
Nu noi am ajuns,UE ne-a adus in halu asta!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
Windows CE
Cum ne-au adus ei ? Ne-au obligat sa luam credite ?
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
20 februarie 2009, 12:52:41
Romania a aderat la NATO, UE si alte asemena organizatii datorita pozitiei geostrategice, pe care o are tara noastra si atat . . . MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
20 februarie 2009, 13:02:16 • actualizat 20 februarie 2009, 13:02:59 (1 ori)
info 20-02-2009 12:41:06
Cum ne-au adus ei ? Ne-au obligat sa luam credite ?http://www.youtube.com/watch?v=ZNg_Kw0reUU
(vezi ca sunt 4 parti)
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
20 februarie 2009, 22:08:43
Nu am vazut unde a semnat contractele de credit in locul oamenilor. Si ma indoiesc ca a semnat in U.E. in locul cuiva.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
20 februarie 2009, 22:25:35
hmmm treaba asta cu criza se ingoasa
(lucru in domeniu) cica daca 2 semestre la rand suntem pe minu (-) la buget intram oficial in recesiune economica - ceeea ce e destul de grav , analizati de ex. acuma cat de prost imcep sa mearga toate ganditiva la ceva mai rau de 5 ori fata acuma. deja mii groza sa ma uit la tv la stiri pe zi ce trece evenimente "extreme" datorate oarecum acestei crize ... oameni sunt gata de orice (jafuri armate , chiar omor) pt niste bani . imi fac griji si pentru mine ... ganditi`va ca pt cateva sute de mii puteti murii in plina strada ... deja se lasa a nasol
(lucru in domeniu) cica daca 2 semestre la rand suntem pe minu (-) la buget intram oficial in recesiune economica - ceeea ce e destul de grav , analizati de ex. acuma cat de prost imcep sa mearga toate ganditiva la ceva mai rau de 5 ori fata acuma. deja mii groza sa ma uit la tv la stiri pe zi ce trece evenimente "extreme" datorate oarecum acestei crize ... oameni sunt gata de orice (jafuri armate , chiar omor) pt niste bani . imi fac griji si pentru mine ... ganditi`va ca pt cateva sute de mii puteti murii in plina strada ... deja se lasa a nasol
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
20 februarie 2009, 23:06:24 • actualizat 20 februarie 2009, 23:08:20 (2 ori)
Dacia a primit un balon de oxigen cu vanzarile din Germania.
Evil de ce domeniu e vorba?
Mi se pare aiurea cum a fost impartit bugetul anul asta. O droaie de bani pentru biserici & blonda de la turism si mai nimic pentru agricultura...Romani...vi se pregateste ceva...GROAPA
Evil de ce domeniu e vorba?

Mi se pare aiurea cum a fost impartit bugetul anul asta. O droaie de bani pentru biserici & blonda de la turism si mai nimic pentru agricultura...Romani...vi se pregateste ceva...GROAPA
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
20 februarie 2009, 23:14:30
Asta deoarece agricultura oricum e nerentabila si cam asa va si ramane.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
20 februarie 2009, 23:49:00 • actualizat 20 februarie 2009, 23:58:05 (1 ori)
@info,esti... (ti-as fi spus idiot,insa ma abtin,imi esti prieten si nu pot sa te jignesc). Cum naiba sa fie agricultura nerentabila? Avem nevoie de agricultura cat va trai omul pe pamant! Ce e agricultura in opinia ta? Iti spun eu: Agricultura este capacitatea unei tari de a-si hrani populatia! Si daca ne-au adus-o in pragul falimentului...
Arunca si tu o privire peste niste grafice economice (care includ si agricultura) de dinainte de '89. Era nerentabila,nu? Ce nenorociti!
Arunca si tu o privire peste niste grafice economice (care includ si agricultura) de dinainte de '89. Era nerentabila,nu? Ce nenorociti!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Opera Mini
agricultura prost facuta e nerentabila. noi pe vremuri eram granarul europei...
Symbian
Da, si dup-aia importam cereale, si tot romanul de rand sufera... Sunt de acord cu @Raoul.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.