Criza economica
5 968 vizualizări
534 răspunsuri
Linkuri topic "Criza economica"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
23 ianuarie 2009, 14:13:28
Ai verificat tu (si daca da prin ce metoda) si ai ajuns la concluzia ca nu am idee cum e cu scoringul ? Sau ca nu stiu ca rata nu trebuie sa depaseasca 60-70 % din salariu ? De unde stiti voi ce stiu eu si ce nu stiu ? Aflati ca am si preagatire economica & contabila.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
23 ianuarie 2009, 14:37:45
info
Eu in locul celor de la banci nu as fi dat nici un fel de facilitati, ai semnat plateste, nu e problema mea ca banca ca tu nu mai ai bani. Nu platesti recuperatorii pe tine.- marketing
(climatul marketingului: microclimat economic, macroclimat economic),
- marketing-mix (conceptul celor 4P)
P - Product
P - Price
P - Place
P - Promotion
extins mai apoi cu inca 2P
P - People
P - Packing
In alta ordine de idei, se pare ca BNR a intervenit usor pe piata, deorece moneda nationala a avut un moment de respiro astazi la pranz, cand a fost anuntat un curs de 4,2910 ron pentru un euro.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
23 ianuarie 2009, 23:26:50
Eu doar am zis-o, dar altii deja au si comis-o, uite aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=489071 asa ca nu mai ziceti ca nu se poate. Acum inteleg de ce au bancile probleme.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
24 ianuarie 2009, 00:10:47
Cine a zis ca nu se poate? Aberai tu de sume colosale. Am spus eu mai sus ca stiu un caz care plateste o suma modica and are chef...daca o mai plateste si pe aia!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
24 ianuarie 2009, 01:50:32 • actualizat 24 ianuarie 2009, 01:53:27 (2 ori)
Eu am dat ca exemplu o suma oarecare, intr-adevar am gresit, trebuia sa pun cu un zero in minus ca sa fie mai evident ce am vrut sa zic.
Una peste alta cred ca ar trebui gasite solutii pentru prevenirea/rezolvarea acestui gen de situatii, ca nu face bine economiei, in special bancilor.
@klax Cel putin in Petrosani nu am auzit sa fie reduceri din personalul de paza la banci. (si cunosc persoane la aproape toate bancile din oras)
Una peste alta cred ca ar trebui gasite solutii pentru prevenirea/rezolvarea acestui gen de situatii, ca nu face bine economiei, in special bancilor.
@klax Cel putin in Petrosani nu am auzit sa fie reduceri din personalul de paza la banci. (si cunosc persoane la aproape toate bancile din oras)
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
24 ianuarie 2009, 09:04:46
@Info Referitor la articolul de pe Softpedia la care ai facut referire:
In urma cu 2 - 3 ani, nu exista o baza de date comuna a persoanelor ce au contractat un credit, (exista doar o baza de date a rau platnicilor) si de aceea s-a ajuns in ca o persoana sa cotracteze 2, 3, 4 credite de la diferite banci. In acest fel s-a ajuns in incapacitate de plata.
Si eu am un prieten care la un moment dat avea 3 credite CEC, Piraeus si VolksBank. Evident in cele din urma a ramas doar cu unul.
Referitor la restructurarile de personal din sistemul bancar, pot sa-ti spun sigur ca acele agentii sau puncte de lucru cu 3 - 4 angajati, care mai mult cheltuie decat produc, cu siguranta vor fi inchise!
In urma cu 2 - 3 ani, nu exista o baza de date comuna a persoanelor ce au contractat un credit, (exista doar o baza de date a rau platnicilor) si de aceea s-a ajuns in ca o persoana sa cotracteze 2, 3, 4 credite de la diferite banci. In acest fel s-a ajuns in incapacitate de plata.
Si eu am un prieten care la un moment dat avea 3 credite CEC, Piraeus si VolksBank. Evident in cele din urma a ramas doar cu unul.
Referitor la restructurarile de personal din sistemul bancar, pot sa-ti spun sigur ca acele agentii sau puncte de lucru cu 3 - 4 angajati, care mai mult cheltuie decat produc, cu siguranta vor fi inchise!
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
25 ianuarie 2009, 13:04:22
Băsescu: "România nu va fi afectată de criză cum sunt alte state"
Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la ceremoniile de la Focșani prilejuite de Ziua Unirii, că România nu va fi afectată de criza economică așa cum sunt alte state, iar de aceea procesul de modernizare trebuie să înceapă acum.
Acu' vin si eu si intreb, de la nivelul studiilor mele: Pot sa merg la banca (,) cu o inregistrare audio a ceea ce a spus PRESEDINTELE TARII, referitor la criza economica si sa contractez un credit?!?!
Garantez cu acesta Decaratie OFICIALA a presedintelui statului. . .
Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la ceremoniile de la Focșani prilejuite de Ziua Unirii, că România nu va fi afectată de criza economică așa cum sunt alte state, iar de aceea procesul de modernizare trebuie să înceapă acum.
Acu' vin si eu si intreb, de la nivelul studiilor mele: Pot sa merg la banca (,) cu o inregistrare audio a ceea ce a spus PRESEDINTELE TARII, referitor la criza economica si sa contractez un credit?!?!
Garantez cu acesta Decaratie OFICIALA a presedintelui statului. . .
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
25 ianuarie 2009, 18:56:24
Cunoscuta revistă franceză de benzi desenate pentru copii, avându-i ca protagoniști pe cățelul Pif și pisoiul Hercule, a intrat la mijlocul acestei luni în recuperare judiciară, relatează AFP.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
25 ianuarie 2009, 21:01:09
@klax187 La tine criza economica se reduce la a putea sau a nu putea contracta credite ? Daca ar fi doar aia problema nu ar fi asa grava.
Una peste alta McDonald`s nu are probleme din cauza crizei, vanzarile continua sa le creasca, urmand sa faca noi angajari.
Una peste alta McDonald`s nu are probleme din cauza crizei, vanzarile continua sa le creasca, urmand sa faca noi angajari.
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
28 ianuarie 2009, 14:00:39
E de rau...pana si companiile mari si profitabile,fac disponibilizari...!
"Cea mai mare companie a României, OMV Petrom, va disponibiliza 3.000 de salariați. Decizia a fost anunțată de companie la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova."
Sursa:Ev.zilei-28/01/09 :
"Cea mai mare companie a României, OMV Petrom, va disponibiliza 3.000 de salariați. Decizia a fost anunțată de companie la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova."
Sursa:Ev.zilei-28/01/09 :
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
OMV e austriaca toata ziua...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Opera Mini
scumpul nostru presedinte si-a revizuit delaratia sustinand ca Romania va fi afectata de criza in contextul crizei din vestul Europei care este piata de desfacere a tarii noastre...
MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
Începător
12 mesaje
din 13/01/2009
Symbian
Pe criza asta vreau sa va arat ceva care poate ne va ajuta s-o trecem mai usor [site=http://www.magneticmarketing.ro/?r=8de19c8e8e07e4708a559b99696f43bb]clik aici[/site]
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
04 februarie 2009, 14:19:29
Intrbare 1: Ce e cu acel site? A mai fost postat si pe alte topicuri!
Intrebare 2: De ce nu ai dat DOAR link-ul sub forma http://www.magneticmarketing.ro si ai incecat sa-l maschezi intr-un tag (care nici nu ti-a reusit) ?
Intrebare 2: De ce nu ai dat DOAR link-ul sub forma http://www.magneticmarketing.ro si ai incecat sa-l maschezi intr-un tag (care nici nu ti-a reusit) ?
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.