Bancuri?!?!?!
58 086 vizualizări
2 721 răspunsuri
Linkuri topic "Bancuri?!?!?!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
MOT-C155 UP.Browser
Cateva siteuri wap cu bancuri stie cineva?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 februarie 2006, 15:05:50
Scufita rosie mergea spre bunica ei. Este prinsa si violata de lupul
cel rau. El o intreaba:
- Ce-ai sa-i spui bunicii tale ?
- Ca m-am intilnit cu tine si m-ai violat de patru ori.
- De patru ori?Dar s-a intamplat numai odata!se mira lupul.
- Da ! Sau te grabesti in alta parte ?
cel rau. El o intreaba:
- Ce-ai sa-i spui bunicii tale ?
- Ca m-am intilnit cu tine si m-ai violat de patru ori.
- De patru ori?Dar s-a intamplat numai odata!se mira lupul.
- Da ! Sau te grabesti in alta parte ?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1055 mesaje
din 12/11/2005
02 februarie 2006, 22:59:54
Niste nebuni erau transportati cu avionul la un alt spital.Doctorul statea in cabina pilotului.La un moment dat vine sa verifice ce faceau nebunii.Astia jucau fotbal.Ca sa vada daca sunt toti ii numara si vede ca lipseste unul.-Ba nebunilor,unde-i Gigi Nebunu'?-Pe aripa avionului.Executa cornerul
Intr-o zi, un om numit Alex, se intorcea de la serviciu.Deodata, i-a sunat telefonul:-Ce suna? intreaba el.-Nu stiu, ma! Poate ca unul se bucura ca a castigat Romania.-Ba, Romania a batut pe Anglia acum 2 zile!-Da' atunci ce e?-Nu stiu!Au mai mers ei putin si dupa aia iarasi s-a auzit sunetul.-Iarasi se aude!-Poate ca sunt astia de la serviciu!-Da, vor sa ne faca o farsa!Au mai mers ei, si-au ajuns la piata.Iarasi a inceput sa sune.-Ba, iarasi se aude!Vine unul si-i zice:-Omule, raspunde naibi la telefon!-La care telefon? Eu mi-am luat un mobil ieri, da' nu te mobilizeaza nicaieri!
Dupa indelungate si adanci sapaturi arheologice in Franta, s-au gasit urme de sticla. Concluzia: francezii aveau televizoare inca din antichitate.Dupa tot la fel de adanci sapaturi in Anglia, s-au gasit resturi de metale.Concluzia: englezii aveau rachete inca din antichitate.Dupa indelungi sapaturi in Romania, nu s-a gasit nimic.Concluzia: romanii aveau telefoane wireless si GSM inca din antichitate!
Un nebun merge prin spital tragand dupa el un pantof.La un moment datse intalneste cu un medic care-l intreba:-Ce faci ma? Tragi un caine dupa tine?-Cum un caine! Dumneata nu vezi ca-i un simplu pantof?-Bun, dar in cazul asta de ce nu te incalti cu el?-Cum sa ma incalt? Vrei sa ma muste?
Doi nebuni mergeau prin desert,unul cara in spate un butoi si celalalt cara o usa de masina.-Tu,de ce cari cu tine butoiul?-Pai cand mi-e sete mai beau cate o gura de apa.Dar tu de ce cari usa aia de masina in spate?-Pai,mie cand mi-e cald mai deschid geamul...
Intr-o zi, un om numit Alex, se intorcea de la serviciu.Deodata, i-a sunat telefonul:-Ce suna? intreaba el.-Nu stiu, ma! Poate ca unul se bucura ca a castigat Romania.-Ba, Romania a batut pe Anglia acum 2 zile!-Da' atunci ce e?-Nu stiu!Au mai mers ei putin si dupa aia iarasi s-a auzit sunetul.-Iarasi se aude!-Poate ca sunt astia de la serviciu!-Da, vor sa ne faca o farsa!Au mai mers ei, si-au ajuns la piata.Iarasi a inceput sa sune.-Ba, iarasi se aude!Vine unul si-i zice:-Omule, raspunde naibi la telefon!-La care telefon? Eu mi-am luat un mobil ieri, da' nu te mobilizeaza nicaieri!
Dupa indelungate si adanci sapaturi arheologice in Franta, s-au gasit urme de sticla. Concluzia: francezii aveau televizoare inca din antichitate.Dupa tot la fel de adanci sapaturi in Anglia, s-au gasit resturi de metale.Concluzia: englezii aveau rachete inca din antichitate.Dupa indelungi sapaturi in Romania, nu s-a gasit nimic.Concluzia: romanii aveau telefoane wireless si GSM inca din antichitate!
Un nebun merge prin spital tragand dupa el un pantof.La un moment datse intalneste cu un medic care-l intreba:-Ce faci ma? Tragi un caine dupa tine?-Cum un caine! Dumneata nu vezi ca-i un simplu pantof?-Bun, dar in cazul asta de ce nu te incalti cu el?-Cum sa ma incalt? Vrei sa ma muste?
Doi nebuni mergeau prin desert,unul cara in spate un butoi si celalalt cara o usa de masina.-Tu,de ce cari cu tine butoiul?-Pai cand mi-e sete mai beau cate o gura de apa.Dar tu de ce cari usa aia de masina in spate?-Pai,mie cand mi-e cald mai deschid geamul...
MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK700i
Mai incearca, astea n-au fost faine
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
MOT-C975
un om avea 2 cai negri si ca sa-i deosebeasca, i-a taiat coada unuia dintre ei. 
imparatul verde traia peste 9 mari si noua tari. intr-o dimineata, se trezeste si uitandu-se pe geamul castelului exclama: bai da ce departe stau !...
Note: Posts were merged

imparatul verde traia peste 9 mari si noua tari. intr-o dimineata, se trezeste si uitandu-se pe geamul castelului exclama: bai da ce departe stau !...
Note: Posts were merged
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 februarie 2006, 10:53:37
Într-o scoală se aude un zgomot teribil dintr-o clasă. Directorul intră în clasă
si vede îngrozit cum toată lumea tipă, se bate, unii s-au urcat pe bănci.
Directorul se repede la cel mai zgomotos si îl dă afară din sală. Se face
dintr-odată liniste.
- Unde este profesorul vostru?
- Tocmai l-ati dat afară...
si vede îngrozit cum toată lumea tipă, se bate, unii s-au urcat pe bănci.
Directorul se repede la cel mai zgomotos si îl dă afară din sală. Se face
dintr-odată liniste.
- Unde este profesorul vostru?
- Tocmai l-ati dat afară...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Stiti de ce barbatii insurati sunt grasi iar celibatarii slabi? Un barba celibatar spune: -Iarasi aceeasi mancare,mai bine ma duc la femei... Un barbat insurat spune: -Iarasi aceeasi femeie,mai bine ma duc sa mananc..
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 februarie 2006, 11:07:16
Fata se întoarce foarte târziu acasă. Mama o asteaptă si îi spune:
- Măi, fato, nu mi-a plăcut deloc cum te-a sărutat Ionut!
- Nici mie, mamă, dar asta este, înca nu are atâta experientă...
Pat Buchanan, Jessie Jackson si Arlen Specter se plimbau si discutau pe plaja de
la Santa Monica. La un moment dat Specter se apleacă si culege o sticlă din
nisip. O curată si din ea iese un spirit. spiritul multumeste pt libertate si le
promite să le împlinească o dorintă la fiecare.
Jessie: vreau ca Africa să devină un continent bogat si toti negri să trăiască
în pace.
***bum bum si Jessie dispare.***
Specter: vreau ca Israel să devină cea mai formidabilă armată si toti evreii să
meargă în Israel să ajute.
***bum bum si Specter dispare.***
Pat Buchanan: lasă-mă să înteleg, asta înseamnă că toti negri sunt acum în
Africa? Da.
Si toti jidanii sunt in Israel? Da.
Let me have a Diet Coke.
- Măi, fato, nu mi-a plăcut deloc cum te-a sărutat Ionut!
- Nici mie, mamă, dar asta este, înca nu are atâta experientă...
Pat Buchanan, Jessie Jackson si Arlen Specter se plimbau si discutau pe plaja de
la Santa Monica. La un moment dat Specter se apleacă si culege o sticlă din
nisip. O curată si din ea iese un spirit. spiritul multumeste pt libertate si le
promite să le împlinească o dorintă la fiecare.
Jessie: vreau ca Africa să devină un continent bogat si toti negri să trăiască
în pace.
***bum bum si Jessie dispare.***
Specter: vreau ca Israel să devină cea mai formidabilă armată si toti evreii să
meargă în Israel să ajute.
***bum bum si Specter dispare.***
Pat Buchanan: lasă-mă să înteleg, asta înseamnă că toti negri sunt acum în
Africa? Da.
Si toti jidanii sunt in Israel? Da.
Let me have a Diet Coke.
MW Addicted
1055 mesaje
din 12/11/2005
03 februarie 2006, 16:31:00 • actualizat 03 februarie 2006, 16:37:06 (2 ori)
Mai incearca, astea n-au fost faine
ceva "fain" 
Cica un tigan se duce pentru prima data la spovedit.Il vede pe preot scotandu-si ceasu de la mana si-l pune pe masa.
P:Cu ce ai pacatuit fiule?
T:<punand mana pe ceas>:Fur parinte.
p:Se zice "am furat"
t:<bagand ceasu in buzunar>:Am furat parinte.
p:Ai incercat sa-i restitui obiectul propietarului?
t:Eu vi-l dau dumneavoastra parinte.
p:Nu mi-l da mie, da-l propietarului.
t:Nu a vrut sa-l primeasca.
p:Atunci pastreaza-l tu.
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
03 februarie 2006, 16:37:18
- Nu po's'nteleg d'e ce am fost adus la pol .. politie ! exclama un betiv , plin de indignare !
- Pentru bautura ! ii raspunde ofiterul de serviciu.
- Pai, de ce nu zici asa ? Adu-mi un coniac !
- Pentru bautura ! ii raspunde ofiterul de serviciu.
- Pai, de ce nu zici asa ? Adu-mi un coniac !
MW Addicted
1055 mesaje
din 12/11/2005
03 februarie 2006, 18:16:04
Pe o strada se intilneste un politist cu un popa catolic,
imbracat cu manta, cu gluga etc.
Politistul il bate mar dupa care ii zice:
vezi ba NINJA ca nu e ca in filme.
Doi politisti mergeau pe drum.Ei dau de un "rahat".
Primul politist gusta si zice:
-Ba asta este rahat! Gusta si al doilea si spune:
-Fugi ba de aici ca nu e!
Primul gusta iar: -Ba da ba rahat e!
Al doilea gusta si el si spune:
-Da ba ai dreptate bine ca n-am calcat in el!
Un politist trece pe o strada. La un moment dat aude un pusti de la balcon:-politaiule! sugi pixu!
Dupa ce se intampla asa cateva zile politistul vorbeste cu parintii copilului si acestia il bat tare. urmatoarea zi trece politistul pe strada aia sa vada daca mai are copilul curaj sa-l injure. Ajunge sub balcon si il aude pe pusti:
-politaiule! ...sti tu!
imbracat cu manta, cu gluga etc.
Politistul il bate mar dupa care ii zice:
vezi ba NINJA ca nu e ca in filme.
Doi politisti mergeau pe drum.Ei dau de un "rahat".
Primul politist gusta si zice:
-Ba asta este rahat! Gusta si al doilea si spune:
-Fugi ba de aici ca nu e!
Primul gusta iar: -Ba da ba rahat e!
Al doilea gusta si el si spune:
-Da ba ai dreptate bine ca n-am calcat in el!
Un politist trece pe o strada. La un moment dat aude un pusti de la balcon:-politaiule! sugi pixu!
Dupa ce se intampla asa cateva zile politistul vorbeste cu parintii copilului si acestia il bat tare. urmatoarea zi trece politistul pe strada aia sa vada daca mai are copilul curaj sa-l injure. Ajunge sub balcon si il aude pe pusti:
-politaiule! ...sti tu!
MW Veteran
613 mesaje
din 21/06/2005
03 februarie 2006, 18:24:37
Mod de operare: Te duci in padure si pui caramida intr-un loc deschis, unde poate fi observata cu usurinta. Peste caramida asezi morcovul, iar peste morcov presari piperul. Apoi, te ascunzi in desis. Iepurele vine, vede morcovul, da sa-l manance, inspira piperul, stranuta si se da cu capul de caramida.
MW Addicted
904 mesaje
din 15/12/2005
LG/U8138
Cum faci o vaca sa urle? ??.. Te duci beat acasa.
MW Addicted
1055 mesaje
din 12/11/2005
03 februarie 2006, 18:37:39
Stateau intr-un bar din ardeal mai multi ardeleni si un ungur.Vine intr-o zi Ion si zice:Ma pa toti ma cac numa pa ungur nu ma cac, a doua zi la fel, a treia la fel, pana il intreaba unu:
Bai Ioane ma, de ce pa noi te caci da pa ungur nu?!
Ion:Cu el ma sterg la cur ba!
Se duce un om sa bea apa dintr-o fantana.La un moment dat se aude o voce:
-Nu bea, ca e otravita!
Omul continua sa scoata apa din fantana.
-nu bea ma,tu n-auzi ca e otravita!
-nemtudom
-Ahhh!Bea incet ca e rece!!!!!!!!!
Alinuta face glume de 1 aprilie:
-Mama, mama!!! S-a spanzurat tata in pod!
Mama merge in pod si nu gaseste pe nimeni.
Alinuta: -Ha, ha, te-am pacalit! S-a spanzurat in garaj!
Alinuta face autostopul.Trece lupul cu bicicleta. O ia si pe Alinuta pe bicicleta. Mai merg ei ce merg.
Alinuta(in gand):"Dac-ar sti lupul ca n-am chilotei pe mine...."
Lupul(in gandul lui)"Dac-ar sti Alinuta ca n-am cadru la bicicleta..."
Bai Ioane ma, de ce pa noi te caci da pa ungur nu?!
Ion:Cu el ma sterg la cur ba!
Se duce un om sa bea apa dintr-o fantana.La un moment dat se aude o voce:
-Nu bea, ca e otravita!
Omul continua sa scoata apa din fantana.
-nu bea ma,tu n-auzi ca e otravita!
-nemtudom
-Ahhh!Bea incet ca e rece!!!!!!!!!
Alinuta face glume de 1 aprilie:
-Mama, mama!!! S-a spanzurat tata in pod!
Mama merge in pod si nu gaseste pe nimeni.
Alinuta: -Ha, ha, te-am pacalit! S-a spanzurat in garaj!
Alinuta face autostopul.Trece lupul cu bicicleta. O ia si pe Alinuta pe bicicleta. Mai merg ei ce merg.
Alinuta(in gand):"Dac-ar sti lupul ca n-am chilotei pe mine...."
Lupul(in gandul lui)"Dac-ar sti Alinuta ca n-am cadru la bicicleta..."
MW Lurker
352 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
De ce arunca blondele apa peste calculator? Vor sa navigheze pe internet. - De ce pun oltenii TVul pe dulap? Vor sa se uite sub fustele actritelor. - Ce e mic, rotund. rosu si se rostogoleste prin zapada? Mos Craciun dupa ce a primit un sut in fund.
[img]http://www.danasoft.com/sig/anqelitto.jpg[/img]
God is everything I need!!!
Daca nu ii poti convinge ... zapaceste-i !!!
God is everything I need!!!
Daca nu ii poti convinge ... zapaceste-i !!!
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.