Schimbare ROM SPV C100 (HTC Oxygen)

3056 vizualizări
Scris de chester la 07 august 2008, 21:01:32
Pentru schimbarea romului de pe SPV C100 (HTC Oxygen) aveti nevoie de:

- Un Spv C100(evident)
- Trebuie ca telefonul sa fie decertificat. Pentru asta consultati Decertificare Windows Smartphone sau mai puteti incerca http://spvunlock.rd.francetelecom.com insa numarul de telefon va trebui sa fie din alta tara. Pentru romani nu este disponibil serviciul.
- Hard-SPL, pe care il luati de Aici
- Un nou Rom. Cel mai bun la ora actuala este WM6.1 Test2 By Zfree. Il puteti downloada de aici
- Un pc cu ActiveSync 4.5 instalat.1.      Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa dezarhivati hspl.7z . Va rezulta un folder Flasher, JumpSpl.exe, SPL.Ink si SPL.nb.
2.      Copiati in radacina telefonulul (folosind ActiveSync) fisierele: JumpSpl.exe, SPL.Ink si SPL.nb
3.      Deconectati telefonul de la PC
4.      Cu un explorer (si cel implicit e bun) ajungeti la SPL.Ink (cel copiat mai devreme) si tinand apasat butonul camerei selectati (apasati OK) SPL.Ink . In acest moment ecranul telefonului dumneavoastra va deveni complet alb.
5.      In arhiva hspl.7z era si un folder Flasher. Din acest folder rulati ROMUpdateUtility.exe si urmati instructiunile de pe ecran pentru a flashui HardSPL pe telefonul vostru. Asteptati pana cand se termina tot procesul si nu interveniti deloc chiar daca dureaza mai mult. Dupa acest pas telefonul se va restarta si veti putea instala orice ROM.
6.      Acum dezarhivati RUU_signed_test2_zfree_second_.7z si va rezulta un fisier RUU_signed.nbh . Copiati acest fisier in folderul Flasher peste fisierul RUU_signed.nbh existent deja in folderul Flasher.
7.      Cu telefonul conectat la PC prin cablul USB rulati din folderul flasher ROMUpdateUtility.exe si urmati instructiunile de pe ecran pentru a instala WM6.1. Din nou nu trebuie sa interveniti deloc in timpul acestui proces si sa asteptati pana ce telefonul vi se restarteaza.

Si gata, pe telefon ar trebui sa aveti un nou rom.
Pentru eventuale probleme sau intrebari pot fi contactat pe PM.
Multumiri lui ResuRRector, el fiind primul care a redactat un tutorial din care m-am inspirat.

Mult success.
Notă: Acest tutorial este scris de un utilizator înregistrat al sitului; MobileWave.ro nu este responsabil pentru textul scris în acest material. Urmați instrucțiunile pe propria răspundere! Dacă credeți că trebuie cenzurat ceva în acest tutorial, vă rugăm contactați-ne.
Comentarii articol 4
21 septembrie 2009, 13:52:01
andreicaadi
Cred ca am probleme cu softul , cand il pornesc se aprinde doar ledurile de la tastatura , ecranu nu se aprinde... ca idee traznita am bagat telefonul la congelat o seara intreaga...surpriza .. s-a aprins si ecranu dar s-a blocat...l-am stins si din nou aceeasi problema... se aprind doar ledurile de la tastatura... pot face ceva?
17 august 2008, 16:17:16
Arrow
incerc sa instalez rom-ul lui blackdragon dupa acest tutorial pe spv-ul meu.Later vin cu pareri...
13 august 2008, 16:26:57
chester
autor articol
nu. HTC Oxygen si S310 sunt denumirile celor de la htc, iar SPV 100 reprezinta terminalele branduite de orange
12 august 2008, 15:42:03
Arrow
nu inteleg ce inseamna (HTC Oxygen)? e denumirea spv-uriilor cu win instalat de orange sau ce?
Tutorialul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.037⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!