"¨ bpm, si cum ai facut sa se conecteze 6630 prin java? prin apn internet?"¨
"¨Of,nu esti atent,parca am zis ca "imi merge perfect cu apn wap".Cand deschid aplicatia imi apare cu ce vreau sa ma conectez si din optiunile date aleg Orange WAP GPRS si pune-te frate pe chat-uit. :go4it:
salut la toata lumea. am luat si eu 3 licente de hopster si una de IM+ de la ciudatelu si au mers toate fara nici o problema, deci nu se pune problema ca ar putea fi teapa. cumparati cu incredere si fara frica pt ca e om serios
19 aprilie 2006, 00:20:53 • actualizat 19 aprilie 2006, 00:24:02 (1 ori)
@ciudatelu exista o aplicatie java WebViewer se numeste are pagina web pe http://www.reqwireless.com. Acuma e la liber, dar e posibil sa o "codeze", vezi daca se vand ceva key-uri, in caz ca se va bloca.
Stiu webviewer, nu e free decat pentru nu-stiu-cate pagini incarcate. Dar Opera Mini ce are? Mi se pare infinit mai bun ca WebViewer-ul lui Reqwireles...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.