Mi-am instalat phpnuke pe site, versiunea 7.8. Inainte de asta am facut backup la baza de date (database) pentru siguranta, gandindu-ma ca sigur patesc ceva. Ei bine am avut dreptate. Baza de date mi-a fost modificata si a trebuit sa uploadez cea veche. Teoric. Fiindca am cpanel la administrarea site-ului, am incercat ca o restorez cu backup (restore mysql database). Ei bine, se pare ca o uploadeaza si atat. Apoi vine o pagina cu "Restoring database" si punct. Conexiunea nu mai face nimic. Nu e de la lag, pentru ca au trecut vreo 3 ore... baza de date este creata, dar este goala. Cu phpmyadmin nu am vazut nici o optiune de "import database", doar export. Acum vine intrebarea : ce sa fac? Stiti vreun www care se ocupa cu importul de database-uri? Am facut o scurta cautare pe google si tot era cu sa instalez sa nu stiu ce... Cine ma ajuta?
P.S : Pentru cine comenteaza : E o problema ceva mai grea, puteam sa folosesc si topicul "Ajutor!!!" dar sigur nu gaseam raspunsul.
M-am chinuit doua ore sa o restorez, dar nimic. Si nu, nu ma apuc sa o bag manual, pentru ca fisierul are 600 kb si ma mai si incurc si stau si toata noaptea!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.