Stiam eu ca uitasem o aplicatie. Nu, din pacate, nu merge. E SINGURA aplicatie care nu functioneaza pe i-mate. Poate si-l instaleaza si stargate si rezolva problema.
gata. am terminat ice-brakingul. incep intrebarile: 1. in cat timp ti-au trimis aplicatia pt decertificare? la mine au trecut 2 zile si nici un semn de la ei 2. cum adica nu decertifica total? ce nu poti face, ce nu-ti permite? vad ca ai reusit sa instalezi WM5torage. (pe romul nedecertificat nu poti face asta)
30 martie 2006, 23:39:53 • actualizat 30 martie 2006, 23:43:20 (3 ori)
eric 30-03-2006 23:33:57
WOW!! cold_fire printre noi bine ai venit!
gata. am terminat ice-brakingul. incep intrebarile: 1. in cat timp ti-au trimis aplicatia pt decertificare? la mine au trecut 2 zile si nici un semn de la ei 2. cum adica nu decertifica total? ce nu poti face, ce nu-ti permite? vad ca ai reusit sa instalezi WM5torage. (pe romul nedecertificat nu poti face asta)
deocamdata cam atat cu intrebarile
1.Cam 8-9 zile 2.Nu pot rula de exemplu aplicatia de modificat regsitrii imi spune ca nu are certificat ... Nici la mine nu merge WM5 Storage ,primesc o eroare si trebuie sa modific o cheie in registrii dar deocamdata nu am gasit o aplicatie care sa mearga .Securitatea in noul ROM se pare ca a avut prioritate .
Note: Posts were merged
My reviews [local=../reviews/HTC-Touch-Diamond2-31.html]HTC Touch Diamond2[/local] [local=../reviews/reviews/HTC-Touch-Diamond-14.html] HTC Touch Diamond[/local]
nu email push m-a incantat pe mine, ci internet explorerul. mai exact frame-urile si scroll-ul mai rapid si din taste. acum nu-mi mai omor joystick-ul. iar sim managerul e identic cu cel de pe c500. nimic nou. dar bine macar ca e.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.