pai daca vrete sa meraga la unele mobile trebuie sa dati clear cache e de la skweezer! in rest merge brici, sunt scoase si reclamele , acum cat mai tine dumnezeu stie...
10 septembrie 2007, 14:58:05 • actualizat 10 septembrie 2007, 15:00:35 (1 ori)
Mama unde nu va duce capul numa la abuzat, sunteti de pomina, rusine, rusine, rusine !!! De 3 ori rusine. Cred ca vom inchide definitiv serviciul ca sa va potoliti.
Puteti sa imi dati si 50 de warn-uri ca mi se rupe. Multi ati facut tam-tam pe forum pentru sume mult mai mici, voi habar nu aveti insa cat costa un site de sms gratuit si cat de greu e de recuperat paguba.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
info vad ca te dai mai peste tot mare frumos ar fi un ban. Uite 2 site-uri de sms gratis pt mob m.wadja.com gratuit nr nelimitat de sms pe zi si http://www.yourvids.mobi doar 5 sms pe zi
hai lasa spectacolul! toti abuzam,chear si tu! faci prea mult pe interesantul!
Ai termen 10 ore sa faci tu cu mana ta un site de sms gratuit si eu sa ma apuc sa abuzez de el, ok ? Ca sa vezi ce bine e. Nu ma intereseaza ca iau sau nu ban aici, e vorba de bani. Ai idee la motor-de-cautare cat era factura la sms-uri pe luna ? Mi-as dorii sa ai tu salariul atata si pe 3 luni macar, nu pe luna.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.