iau putin pe el. (eu tot cu 5-6 milioane il vand. Pe cablu de date si cardul de memorie am dat 2 milioane.nu sunt nebun sa vand un tel cu 1-2 milioane.E 3G.eu am dat pe el 7 milioane.
eu am un motorola c975 de vanzare. Ma gandesc sa il dau cu vreo 3,2mil ,dar am gasit sa cumpar cu 2,5mil. Ce daca e 3G? V980 e o bobarca de telefon,ca si c975.
Asta e parerea ta cicisxn,pai Alecsutz asta e nasol la tel cu clapita,carcasele sunt mai scumpe decat astea fara.O sa te coste in jur de 30 ron,acum depinde si de magazin.Un unchi a dat 80 ron pe o carcasa de samsung a800 da era originala.
daca vrei sa dispara zgarieturile de pe ecran ,cauta "displex" pe www.allgsm.ro
sau in reteaua de magazine ultra pro
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
eu nush cum ai reusit matale sa-l zgarii.,dar iti dau un sfat ai grija daca vrei sa-l schimbi de unde iti cumperi ca stiu pe cineva care si-a luat teapa
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.