Aplicatia GS Player, pentru PPC, are functia de care spun Florinet si MrJay, in Menu -> Display Off. Codul sursa al aplicatiei ar trebui sa fie usor de gasit cu google. Il am si eu pe calculator, daca va fi nevoie, il voi uploada. Eu am observat ca se consuma ceva mai putina energie ascultand cu ecranul inactiv muzica decat cu ecranul activ dar lumina stinsa. Plus de asta, nici nu exista riscul apasarii unor butoane de pe ecran din neglijenta. In cazul update-ului de locatie a MTS, PPC-ul nu poate fi lasat cu ecranul activ pentru ca ar insemna sa fie tinut permanent in mana sau pe masa deoarece riscul de a fi pus in buzunar cu ecranul activ e prea mare. Mobile Tracking System
63 761 vizualizări
3 420 răspunsuri
Linkuri topic "Mobile Tracking System"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
Windows CE
Aplicatia respectiva poate va vrea sa o scrie Stargate..? Freeware pentru ca si codul sursa e tot free.
Aplicatia GS Player, pentru PPC, are functia de care spun Florinet si MrJay, in Menu -> Display Off. Codul sursa al aplicatiei ar trebui sa fie usor de gasit cu google. Il am si eu pe calculator, daca va fi nevoie, il voi uploada. Eu am observat ca se consuma ceva mai putina energie ascultand cu ecranul inactiv muzica decat cu ecranul activ dar lumina stinsa. Plus de asta, nici nu exista riscul apasarii unor butoane de pe ecran din neglijenta. In cazul update-ului de locatie a MTS, PPC-ul nu poate fi lasat cu ecranul activ pentru ca ar insemna sa fie tinut permanent in mana sau pe masa deoarece riscul de a fi pus in buzunar cu ecranul activ e prea mare.
Aplicatia GS Player, pentru PPC, are functia de care spun Florinet si MrJay, in Menu -> Display Off. Codul sursa al aplicatiei ar trebui sa fie usor de gasit cu google. Il am si eu pe calculator, daca va fi nevoie, il voi uploada. Eu am observat ca se consuma ceva mai putina energie ascultand cu ecranul inactiv muzica decat cu ecranul activ dar lumina stinsa. Plus de asta, nici nu exista riscul apasarii unor butoane de pe ecran din neglijenta. In cazul update-ului de locatie a MTS, PPC-ul nu poate fi lasat cu ecranul activ pentru ca ar insemna sa fie tinut permanent in mana sau pe masa deoarece riscul de a fi pus in buzunar cu ecranul activ e prea mare. MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
12 septembrie 2007, 02:40:49
Exista functia lock totusi... Anyway... intr-un fel sau altul voi implementa o functie ajutatoare in MTS care va adresa aceasta problema.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img]
visit my blog
visit my blog
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
12 septembrie 2007, 12:41:29
exista functia lock dar la fel am putea folosi psShutDown care are functia LightOff. mie unul nu-mi place functia LockDevice!
[IMG]http://www.speedtest.net/result/510584718.png[/IMG]
******HTC TOUCH PRO - MicroSDHC 6Gb / HTC TOUCH DIAMOND / HTC TOUCH DUAL******
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Nota: de acun in colo nu mai adaugati 3G in fata descrierii si eventual unde vedeti incercati sa editati si sa stergeti 3G.
Am luat aceasta hotarare pentru ca este foarte anevoios sa tii cont cand esti pe 3g si cand nu.
Am luat aceasta hotarare pentru ca este foarte anevoios sa tii cont cand esti pe 3g si cand nu.
visit my blog
visit my blog
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
care e treaba cu punctele si current event score?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
14 septembrie 2007, 17:05:17
a fost un concurs, care a avut 3 premii a cate un receiver GPS pe bluetooth...
castigatorii au fost alesi pe baza punctajului...
aduni puncte de fiecare data cand primesti locatia, modifici o celula, adaugi o celula, etc...
current event score e punctajul pt concursul curent(care a fost de mult, dar vor mai veni pe viitor si altele)...
castigatorii au fost alesi pe baza punctajului...
aduni puncte de fiecare data cand primesti locatia, modifici o celula, adaugi o celula, etc...
current event score e punctajul pt concursul curent(care a fost de mult, dar vor mai veni pe viitor si altele)...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
ah, deci oricum punctele astea de acum se reseteaza cand se baga event?
ca am descoperit niste celule libere , sau care le vede gresit
ca am descoperit niste celule libere , sau care le vede gresit
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Se reseteaza doar event score - nu si general score. General score este pentru "reputatie" si in viitor vom premia substantial cei mai tari useri.
Tot odata as dori sa-mi cer scuze pentru lipsa concursului pe care l-am anuntat la inceputul verii - dar au intervenit niste chestiuni. Odata cu aparitia lui MTS pt Symbian 3rd edition vom lansa un concurs cu premii care vor depasi concursul anterior.
@Cint, cum adica le vede gresit? Ai grija sa selectezi corect operatorul in Your Id.
Tot odata as dori sa-mi cer scuze pentru lipsa concursului pe care l-am anuntat la inceputul verii - dar au intervenit niste chestiuni. Odata cu aparitia lui MTS pt Symbian 3rd edition vom lansa un concurs cu premii care vor depasi concursul anterior.
@Cint, cum adica le vede gresit? Ai grija sa selectezi corect operatorul in Your Id.
visit my blog
visit my blog
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
aha. am strans si eu 1000 puncte
exista si un clasament? si unde ?
le vede gresit adica info locatie.acasa la mine ma vedea inainte sa editez in Militari pe A1 . sau cand eram in poli m.a vazut la celula din grozavesti , da ma rog nu e mare abaterea. decat in zona in care stau eu
exista si un clasament? si unde ? le vede gresit adica info locatie.acasa la mine ma vedea inainte sa editez in Militari pe A1 . sau cand eram in poli m.a vazut la celula din grozavesti , da ma rog nu e mare abaterea. decat in zona in care stau eu
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
14 septembrie 2007, 17:43:33
Celulele nu are cum sa le vada gresit. Pur si simplu inseamna ca bate si acolo si la tine. Adauga cu virgula si locatia ta.
visit my blog
visit my blog
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
ah. pai poate sa bata asa mult? ca cea mai apropiata antena o vad din curte. e la vreo 1km asa. pana intr.un km , insa pana la autostrada e cale luuunga. 5km poate mai bhne
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Sunt o gramada de factori. O antena poate sa aibe o putere mai mare decat alta, poate sa fie de la operatori diferiti, poate chiar sa fie ocupata sau blocata momentan. Este absolut normal sa fii intr-un loc si sa-ti intre mai multe antene la intervale scurte. De asemenea se poate foarte bine ca antena respectiva sa fie adaugata gresit de vreun utilizator - utilizatorul si data la care a fost adaugata celula se pot vedea din get cell info din fereastra de editare. It's all about approximating and averages.
visit my blog
visit my blog
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
14 septembrie 2007, 22:49:11
aha,ok,am inteles...partial asa
insa dupa cum zici e posibil ca cineva rau intentionat/sau pur si simplu nestiutor al zonei sa bage info gresite pentru o anumita locatie /respectiv celula.
banuiesc ca locatiile nu pot fi verificate altfel decat de alta persoana aflata la locul respectiv,incercand o localizare...
insa dupa cum zici e posibil ca cineva rau intentionat/sau pur si simplu nestiutor al zonei sa bage info gresite pentru o anumita locatie /respectiv celula.
banuiesc ca locatiile nu pot fi verificate altfel decat de alta persoana aflata la locul respectiv,incercand o localizare...
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Singura verificare se poate face pe antenele non 3G de la Vodafone unde exista busola Connex. Aceasta va da locatia antenei, dar nu si toata zona unde bate.
visit my blog
visit my blog
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
14 septembrie 2007, 23:18:14 • actualizat 14 septembrie 2007, 23:19:48 (2 ori)
@Cint, stai linistit ca eu am gasit o celula 3G care batea ~7km si asta in bucuresti. si am dat refresh la greu crezand ca are ceva tel-ul, am dat chiar si restart dar tot pe aia mi-a dat-o! cum spune si stargate... sunt multi factori care tin de conectarea telefonului la o celula
[IMG]http://www.speedtest.net/result/510584718.png[/IMG]
Topicuri similare
›
whiteboy
acum 16 ani
219
10 562 vizualizări
›
DSF
acum 17 ani
124
3 463 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.