@stargate o mica problema care m-a cam enervat peste masura .... aseara scriam un mail , chiar l-am terminat de scris (am scris destul in el) iar cand i-am dat send mi-a aparut chestia aia cu connection failure .... era o problema temporara de la orange in fine si-a revenit dupa aia la scurt timp doar ca mail-ul nu a fost trimis si a si disparut tot textul pe care m-am chinuit sa il scriu vreo 20 de minute ... ai putea face ceva ca pe viitor sa nu se mai intample asta adica textul sa ramana acolo pana mesajul e trimis sau pana il sterg eu manual pls ....
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
acum sunt acasa. pe langa faptul ca nu sunt in militari (dar aproape ) vad ca nici nu imi arata poza in dreapta... sa inteleg ca nu e celula acoperita? sau? hmmm...cum arata o celula complet noua,care nu a mai fost mapata inainte?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mda,si eu am o mica problema. am ajuns acasa si am mutat simul la loc in c600,in s200 a mers perfect(si inca merge pe pre pay),pe c600 IE merge ,mts da eroare ca de obicei...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Pozitia actuala a unui user se poate triangula cu ajutorul antenelor GSM? Tocmai citeam ceva interesant, de la pustiul (17 ani) care a deblocat iPhone-ul si a fost angajat de o retea de telefonie mobila (in SUA)
"My project for now is a GPS for the iPhone that uses triangluation from the cell phone towers. I believe the towers are public record and you can use an AT command to get signal strengh." http://iphonejtag.blogspot.com/
Chiar ca interesting ...
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=gsm.png" alt="unde sunt acum"[/img] Gadgeturi !!! http://www.gadgetnews.ro
29 august 2007, 23:24:14 • actualizat 29 august 2007, 23:30:21 (1 ori)
Da, se poate... cum a zis si el acolo, daca stii puterea semnalului de la 3 antene se poate triangula pozitia, cu o precizie destul de buna... De exemplu: in navigatie se poate afla pozitia navei cu 3 relevmente(linii de pozitie) de la 3 obiecte diferite(faruri, balize si alte chestii cu pozitie fixa si marcate pe harta); daca latura triunghiului obtinut este mai mica de 1Mm(mila marina = 1852metri), nava se afla in centrul triunghiului; daca latura e mai mare de 1Mn se calculeaza centrul de greutate al triunghiul, care coincide cu pozitia navei... Ceva asemanator e si cu triangularea pozitiei unui telefon(care poate fi la cineva sau aruncat pe undeva)... Trebuie sa stii de la ce antene ia cel mai puternic semnal, se stie raza lor de actiune, se traseaza niste cercuri cu raza egala cu raza de actiune a antenelor si zona in care cercurile se suprapun este zona in care se afla telefonul...
edit: Cum am zis, precizia e destul de buna, dar tot exista o marja de eroare, care depinde de raza antenelor... In cazul in care ai telefon care isi ia semnalul de la satelit, precizia este cam la fel de buna ca a GPS-ului sau a lui Galileo(versiunea europeana a GPS-ului)...
Ce spune tipul este exact ce face MTS. Triangulatia este foarte posibila prin TA dar degeaba pentru ca niciodata nu o sa stii coordonatele exacte ale antenelor (si inaltimea lor). MTS incearca sa compenseze acest deficient prin plasarea turnurilor GSM pe harta. Doar dupa ce baza de date este populata cu coordonate atunci se va putea afisa o locatie aproximativa (cu o marja de eroare imbunatatita fata de ce ofera MTS la momentul actual). Aceasta imbunatatire va fi prezenta in versiunile viitoare.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
stargate ,la mine pe c600 zice ca sa verific setarile sau sa incerc pagini aleatoare in IE sa vad daca merge ca e o problema de comunicatie. Hm,si am incercat si merge ok IE ,poate daca ai un mini ghid ce trebuie facut la c600 ca sa mearga calumea... pe s200 acum un minut dadui o localizare si merge perfect,fara nicio problema. Devine stresant vreau sa mearga si pe c600 ca ala e mai micut si il car mai des la mine
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.