Ouch... sa o luam pe rand.

1. Topul scorurilor nu este disponibil public pentru a face concursul mai palpitant.

Bineinteles se va face public la sfarsitul concursului odata cu anuntarea castigatorilor.
2. MTS face se uita daca ai mesaje doar la GET location si le aduce doar cand dai read messages (atunci acorda si cele 5 puncte).
3. iulian2_230 vad ca ai rezolvat - scuze ca nu am fost available mai devreme.
4. ResuRRectoR, nu am primit. Unde ai trimis-o?
5. MTSul mananca binisor din timpul de on al bateriei pentru ca este folosit in disperare de cellhunteri - refresh, get, get, edit, add, refresh - non stop. In regim normal (comunicare odata la 5 minute intr-o zona acoperita in local database) MTSul ia cam 5-10% din durata normala a bateriei (testat foarte atent). MTSul nu mananca ca orice aplicatie care iese pe net cum sunt IE, Opera etc.
6. Cum am zis, punctele altor useri nu sunt publice in timpul concursului.
7. Cu replyurile, daca toti ar da reply & quote nu ar fi problema!
8. Sunt surprins de faptul ca s-au inscris useri fara a scrie nimic la referrer! Aveti mare grija cand invitati useri sa AIBE la referrer nickul vostru pentru a primi cele 2000 de puncte!!! Again, un conteaza WM, Symbian sau plain Java.
9. Eu vad tot ce se face nou in baza de date intr-o aplicatie scrisa special, don't worry - I control the horizontal and the vertical.
10. Scuze de intarziere in raspunsuri - am fost ff busy.