@blandu, responsabil pentru gasirea de celule noi este timerul de baza de date locala (cel care vine default 30 secunde), intrucat daca nu gaseste celula in baza de date locala a telefonului acesta forteaza telefonul sa se conecteze la server si sa aduca locatia. Asadar timpul de comunicare cu serverul (default 5 minute) poti sa-l pui cat de mult vrei - eu il tin chiar la 10 minute.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
Extrem de ciudat... ai instalat recent vreo aplicatie care foloseste COM porturi?
Am instalat si apoi repede dat jos, Fizz Weather. Am mai instalat si inca e activ StarEnforcer. Se prefigureaza primul reset de tel? Sa incep sa fac back-ups?
pfuii...am scapat! is live din nou! cum am reusit? am dezinstalat starenforcer, opera si inca cateva prostioare pe care le aveam. nu stiu care mi-a cocoshit MTS-ul, da'...SA-I FIE RUSINE!!
stargate, i have una bucata ideea! ce-ar fi sa faci in asa fel incat sa poti adauga buddy in mts si sa poti vedea cine e conectat si unde e! ar fi marfa!
@ Blandu: Ideea ta e buna, dar trebuie ca userul sa-si dea acordul ca sa i se afiseze detaliile despre locatie. Banuiesc ca asta face "allow traking".
In alta ordine de idei, asa cum am promis, am mai pus inca 2 homescreen-uri pentru SPV C100 (era vorba sa pun 3, dar din cauza timpului m-am limitat la 2). Pentru asta am deschis si un topic nou ca sa nu fim off-line pe acest topic. Noul topic se gaseste aici.
xyboox, ai grija la configurarea Star EnForcerului, sa nu uiti sa salvezi serial numberul cartelei.
Blandu si claudiu77... functia de find sta la baza MTSului inca de la inceput. Folositi cu incredere Options - Tools - Find. De asemenea, MTS poate sa va anunte cand un prieten se afla in aceeasi zona cu voi atat pe homescreen cat si prin avertizare sonora. Pentru acest feature mergeti in Options - Settings - Events. Iar daca doriti sa vedeti TOTI userii care au trecut prin zona in care va aflati, mergeti in Options - Info Location - Traffic.
Sa nu imi spuneti ca nu stiati de facilitatile astea.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
@stargate : Cred ca Blandu se refera la un modul in care sa introduci mai multi useri si sa vezi in permanenta locatia in care ei se afla. Asta e buna pentru cei cu flote de masini.
Am inteles. Practic sa ai o fereastra cu buddies, sa dai un get info si sa aduca informatii despre locatiile tuturor - adica ce face acum findul dar pentru mai multi deodata. Va fi implementat - imi place ideea.
stargate, serial number pt cartela mi-e de folos doar in ideea in care mi-e sutit telul, nu? Si in plus, acum l-am dat jos. am crezut ca poate de la el nu-mi merge mts. insa acum o sa-l pun la loc, uite numa asa, sa ma conving si eu, de unde mi se trage
chiar imi place ideea cu buddy/info. iti zisesem eu acu cateva zile de o afisare optionala a nr total de useri/nr de useri activi per retea de tel. mobila. da asta ar fi doar de curiozitate, ca n-ar folosi la nimic
24 ianuarie 2007, 01:52:43 • actualizat 24 ianuarie 2007, 01:56:01 (1 ori)
corect! deja mi-ai spus asta
observatie: cand gasesc o celula noua, si ma duc pe editare, by default imi apar in campuri ultimele date inscrise la adaugarea precedenta. de cele mai multe ori sunt la volan cand adaug, si tare bine mi-ar prinde un ... field.text="", sa nu scriu in continuare si apoi sa sterg, ca sa mai scriu inca o data. s-ar putea face asta, stargate?
stargate, stiam de facilitatile alea, insa ar fi mai simplu sa ai o lista cu nikuri preferate, unde sa vezi cine e conectat dupa un icon si un status! in plus ai putea implementa ceva de genul conferinta, unde, intr-o fereastra, mai multi useri trimit mesaje&attach ad hoc! un fel de messenger! ;-)
@xyboox, se intampla des ca atunci cand intrii intr-o zona noua sa prinzi 2-3 celule cu aproximativ aceeasi denumire. Din aceasta cazua nu se sterge automat campul descriere. However, pot implementa o bifa prin setari ca sa faca clear automat.
@Blandu, indeed... chiar asa am sa fac. In ceea ce priveste partea de messenger insa, mai ramane de vazut cum exact pot implementa asta.
24 ianuarie 2007, 02:20:03 • actualizat 24 ianuarie 2007, 02:22:57 (1 ori)
perfect! exact asta mi-as fi dorit: o bifa! sa pot alege, dar sa nu-i incurc pe cei care n-o doresc. am o nedumerire: numai eu nu am iesire pe MTS cand sunt conectat cu spv-ul la comp.? sau vi se intampla si voua acelasi lucru?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.