1) SMC 1.00 Mobile va suporta broadcast pe telefoane mobile la bitrateuri extrem de mici din mai multe surse posibile (tv, webcam, fm, fisisere video, Windows desktop).
2) In cazul broadcastului TV, canalul curent poate fi schimbat folosind telefonul mobil. De asemenea, serverul de broadcast poate fi administrat folosind telefonul mobil.
3) SMC 1.00 Mobile va converti fisiere video in format divx, mpeg etc in format wmv la un bitrate, fps si rezolutie potrivite pentru smartdeviceuri.
Duminica (ca e gratis GPRSul la Orange
), ma urc in autobuz si trebuie sa ajung in cealalta parte a orasului. Ca sa nu ma plictisesc ma uit la tv pe telefon. Observ ca nu imi place ce este momentan pe acel post si il schimb pana cand gasesc ceva interesant. Emisiunea este atat de interesanta incat nu mai vreau sa ma dezlipesc de ecran. Problema e ca am treaba. Nici o problema, comand serverul sa imi inregistreze local emisiunea respectiva si eu imi vad de treaba. Cand ajung acasa, pot ori sa ma uit direct la ce am inregistrat ori sa copiez pe telefon continutul si sa vad continuarea intr-o alta excursie prin oras.Dar enough talk, aici aveti si un fel de sneak preview. Pentru a testa noul SMC 1.00 Mobile (care este inca in stadiu BETA), deschideti Windows Media Player pe telefonul mobil sau ppc si selectati open url. Aici scrieti adresa mms://86.105.56.50:80/* . Va reamintesc ca programul se afla inca in curs de dezvoltare, si linkul va avea cu siguranta downtimeuri. De asemenea, calitatea si bitrateul vor varia de-a lungul perioadei de test. Pentru a schimba canalul setat, trebuie sa descarcati Star Remote Chat - http://www.fightersoft.ro/starchat/index.htm si sa va conectati la acelasi ip, dar pe portul 2033.
Stay tunned to http://www.fightersoft.ro for news about SMC 1.00 Mobile.
Astept parerile si sugestiile voastre cu privire la acest proiect.
Windows CE
Adresa postata mai jos merge prin apn wap sau internet?
Am uitat sa mentionez, streamul se poate vedea si de pe calculatoare desktop.