ok,azi vreau sa-mi instalez si eu niste jocuri ca am timp,am vazut treaba cu enulatoarele,vreau si eu 1-2 emulatoare care sunt cele mai bune si cateva jocuri aferente lor...sau jocuri fara emulatoare.....sa fie 3d si cele mai misto sa nu stau sa le instalez degeaba....
ok,azi vreau sa-mi instalez si eu niste jocuri ca am timp,am vazut treaba cu enulatoarele,vreau si eu 1-2 emulatoare care sunt cele mai bune si cateva jocuri aferente lor...sau jocuri fara emulatoare.....sa fie 3d si cele mai misto sa nu stau sa le instalez degeaba....
Picodrive e simulator de Sega Mega Drive (Sega Genesis) ROM-uri cu jocuri de pe aceasta consola gasesti cu sutele pe net, freeware, e de ajuns sa dai un search pe google: download SEGA genesis roms
13 aprilie 2008, 02:09:31 • actualizat 13 aprilie 2008, 02:14:34 (1 ori)
Am instalat emulatoarele ,am cautat jocuri dar se descarca foarte greu,nu stiu care- treaba si pe deasupra nu prea m-as risca sa instalez jocuri ,sa u fac vreo belea telefonului,dati voi o pagina directa sau jocuri care merg cu aceste emulatoare ,faceti o lista cu asa ceva ,si care suny jocuri mai bune ,3d sa fie....si cum se instaleaza aceste jocuri ptr emulatoare @kapitak la tine pe site sunt jocuri care merg cu emulatoare mentionate de @MikeMeyers?
Nu exista jocuri 3d pt emulatoarele alea... Jocurile pe care le poti juca sunt cele care au fost candva pe consola (Picodrive) sau unele pe Pc (ScummVM). Cu alte cuvinte evident ca nu merg jocurile de pe site-ul lui kapi pe emulatoare, alea sunt jocuri special facute pt uiq3.
unul dintre cele mai bune, poate cel mai bun emulator de jocuri e de gameboyadvance, se gasesc pe net mii de jocuri tari pt asa ceva, dati un search pe gogu si il gasiti
This is an emulator like VbagX for GBA games, but this is for Nintendo games, is sooo cool, you simply install it, then put some nintendo roms on your phone in any folder, then start GPFce, then open the menu with the delete key of the keyboard with flip open, and you open the menu with that key. You can load games, save games, configure controls and so on.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.