alxemanuel 23-07-2008 15:48:02
cand intru la COnnection si dau da Bluetooth imi APARE: ERROR: There is no Bluetooth Hardware installed on this device . . . stie cineva ce are? trebuie instalat bluetooth-ul? nu am cd la el ...Incearca sa ii da-i restart la telefon si daca nu merge da-i hard reset( dar nu il reseta cu softuri...ci din taste).
HardReset din taste:
Am vrut sa imi cumpar stylus si handsfree la ppc,Dupa ce mi-am facut capul calendar pe multe situri gen "magazine online",care spunea ca , nu are produsul in stoc,altul nu a dat nici un raspuns etc.In sfarsit am gasit aman2 produsele pe situl oficial( htcromania.ro ),ieftine si originale! Care dupa putin timp dupa ce am dat comanda , ma si contactat telefonic sa verifice!

. . . app bagat un filmulet AVi si nu a mers ...am incercat sa instalez tcpmp.pocketpc.0.72RC1
Symbian
am si eu un pocket hp ipap rx3715 care nu mai merge ... intr-o seara a ramas blocat, am scos bateria am bagat-o la loc, cand i-am dat drumu s-a incarcat normal pe display bootloaderul, si tocmai cand sa intre in windows a aparut clepsidra aia si asa a ramas pana am scos bateria din el ... Am incercat si resoftare si degeaba ... Can anyone help
NOKIA SUX