Ivy Security-AppLock & Clean

273 vizualizări
0 răspunsuri
autor subiect #1
ethanleung
Începător
14 mesaje
din 27/11/2015
02 martie 2017, 10:51:28
Există sute de aplicații disponibile pe sarcină ucigaș Magazin Play Google pentru drum liber, care pretind că pentru a stimula creșterea performanțelor dispozitivului prin ștergerea fișierelor nedorite și a memoriei cache. Una dintre cele mai populare App sarcină ucigaș este Ivy Security-Applock & Clean. Această aplicație a analiza și a curăța junk dosar care nu mai sunt în uz, făcând astfel dvs. de a alerga mai repede telefon.
Una întrebarea cea mai frecvente întrebări despre Ivy Securitate-AppLock & Clean și alte aplicații sarcină ucigaș este faptul că, ele sunt cu adevărat utile? Fa-le într-adevăr de lucru pentru a accelera performanța dispozitivului? Puteți găsi mai multe persoane care solicită aceste întrebări pe forumuri on-line. Acest subiect merită discutat. Deci, eu sunt aici pentru a explica totul despre asta.

https://68.media.tumblr.com/54d2c29ba13b35bdc539537b83ded092/tumblr_om2eisDHG71sxao59o1_400.png



Ce Ivy Security-AppLock & Clean App Serios face?

Practic, Ivy Security-AppLock & Clean va șterge fișierele nedorite pentru a impulsiona până viteza telefonului. În fișierele nedorite, șterge-l lucruri următoarele:
-Cache Date: Ca sistem și aplicații funcționează, ele salva datele stocate în memoria cache în memoria RAM. Nu există nici o îndoială că, de fapt, Ivy Security-AppLock & Clean este suficient de inteligent în sistem și ștergerea aplicațiilor din memoria cache de date dintr-o dată. Dar există dezavantaj de a face acest lucru. Pe măsură ce va șterge datele memorate în cache, unele aplicații pot să le cache din nou, după un anumit timp.
: Ivy -Obsolete fișiere APK Securitate-AppLock & Clean va găsi toate aplicațiile învechite din telefon și sugerăm să dezinstalați
impuls -Memorie: sistemul de operare Android și toate celelalte aplicații au nevoie de propria lor cameră să funcționeze. memorie ram este locul în care ei fac toată munca lor. Anumite aplicații sunt întotdeauna rulează în fundal. Ivy Security-AppLock & Clean pur și simplu le opri și șterge tot spațiul lor de memorie RAM pentru a stimula.
joncilor -Ad: Anunțurile care apar în aplicații terțe părți și site-urile pot salva o mulțime de junk dosar în memoria telefonului.

Deci, acest lucru este ceea ce Ivy Security-AppLock & Clean șterge fișierele nedorite. O altă caracteristică oferă este de a stimula creșterea performanțelor telefonului. Aici este ceea ce face-Așa cum am menționat mai înainte de fapt, aplicații și sistemul Android funcționează, de asemenea, în fundal. Ivy Security-AppLock & Clean le va opri pur și simplu la locul de muncă, cu scopul de a crește viteza de până telefon. De asemenea, șterge memoria cache există date din memoria RAM.

Ce face ca Ivy Security-AppLock & Clean App unic?


Ivy Security-AppLock & Clean este mult mai mult decât o simplă aplicație sarcină ucigaș și acest lucru este ceea ce face unic. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile sale utile:
-Lock Altă aplicație: Ivy Security-AppLock & Clean a adăugat o nouă caracteristică care vă permite să blocați aplicație cu model sau cod PIN, astfel încât să protejeze datele personale de la alte persoane. Cu această funcție de blocare a aplicației, puteți bloca aplicații sociale Facebook incuding, WhatsApp, Messenger, Vine, Twitter, Instagram și aplicații de sistem, cum ar fi Contacte, SMS-uri, Galerie, video, și e-mail și așa mai departe. Nimeni nu poate mizerie în sus setările pentru aplicațiile de sistem.
-save De viață a bateriei: de economisire a bateriei pretinde pentru a salva de viață a bateriei prin reducerea performanței dispozitivului și de a limita cele mai multe date de fundal.
Manager de-APP: App manager este pe cale de a lista toate aplicațiile instalate, consumul de stocare și, de asemenea, frecvența de utilizare a aplicației, iar apoi puteți dezinstala aplicațiile nedorite spațiu liber.
Recorder Sună: Puteți personaliza automat funcțiile de apel după cum este necesar se pot înregistra apelurile de intrare și de ieșire.

Ivy Security-AppLock & Clean este una dintre cele mai complete cu caracteristici de securitate curat și aplicații. Căutare Ivy Security pentru a da un try:

 https://68.media.tumblr.com/b5c14337e5ef9c06900e7c08d39b2167/tumblr_om2ourWZ8o1sxao59o1_540.png

Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivymobi.security.free&referrer=utmsource%3Dforumseo
Înapoi la Software Android
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 7 ani
ethanleung
Începător
Ultimul acum 7 ani
ethanleung
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.025⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!