02 ianuarie 2016, 19:36:59 • actualizat 02 ianuarie 2016, 20:02:05 (1 ori)
Bună seară sunt nou pe acest forum și am o problemă cu un Samsung Galaxy S5 SM-G900F. Vreau să-i schimb recovery și îmi da o eroare de la Odin. Ce pot să-i fac sau poate nu fac eu bine, m-am uitat și pe YouTube și tot îmi da.
P.S: Țin să menționez am activat usb debugging. Am android 5.0
De ce nu incerci sa descarci din nou fisierul cu Philz Recovery , deoarece s-ar putea sa fie corupt fisierul care l-ai descarcat prima data . Incerca si cu alta versiune de Odin ...cea cu care ai incercat tu este o versiune destul de veche ...incerca cu o versiune mai noua (de exemplu ,odin 3.10.0) De pe ce ai incercat sa pui recovery, de pe PC ? sau de pe Laptop ?...daca ai folosit PC , incearca sa pui cablul de date la un alt port USB. Si o intrebare , de ce nu incerci sa pui alt recovery ? De ce nu incerci sa pui TWRP (Team Win Recovery Project)
The force is with you young Skywalker , but you are not a jedi yet.
Neaţa lume, că tot mi-am luat și eu S5 rrecomandatimi de o baterie ptr el dar as vrea nouă sigilata și sa fie fabricată cât mai aproape de zilele noastre.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.