23 decembrie 2006, 20:11:57 • actualizat 23 decembrie 2006, 20:19:32 (2 ori)
care imi da please si mie un dolar -doi de mig? nu mai am nici macar un cent pe cele 4 conturi de mig! stiu ca pare ciudat dar am vazut la unii ca folosesc niste combinatii de simboluri sau asa ceva si pot sa scrie mesaje cu nickul altui user prezent in room sau mai nou blocheaza roomul prin supraflood si comenzile aplicatiei din stanga si dreapta ecranului dispar, adica menu si write!
[... stiu ca pare ciudat dar am vazut la unii ca folosesc niste combinatii de simboluri sau asa ceva si pot sa scrie mesaje cu nickul altui user prezent in room sau mai nou blocheaza roomul prin supraflood si comenzile aplicatiei din stanga si dreapta ecranului dispar, adica menu si write!
Sunt niste coduri speciale cu care poti sa scii colorat , poti sa postezi cu un nick fals ,poti sa dai multikick( de asta nu stiu exact ca exista) si poti da flood si freeze la o camera.
Pai sincer nu le stiu dar stiu de existenta lor am citit pe un site . E un site al fanilor mig33 ( Mig33Fans ). Daca citesti acolo o sa afli mult mai multe lucruri despre mig33 .
Sarbatori fericite si Craciun fericit la toata lumea.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.