Carlos 31-10-2006 15:32:08
calc 31-10-2006 15:22:36
Deci eu nu am aplicatia, eu folosesc direct site-ul!!! Se poate face de pe site asta? 
Opera Mini
Opera Mini
Opera Mini
.la inceput nimeni nu credea ca poti trimite mesaje cu numaru tau de telefon fara sa-ti cheltuiesti creditul si asa subtirel pentru unii sau sa suni gratuit chiar de pe telefonul tau,insa acum dupa lungi razboaie seculare ce au durat cateva luni
,toata lumea e din ce in ce mai interesata/ce pot sa spun este ca de cand am activat primul meu cont a trecut un an si ceva si am adunat in el peste 3500000 (trei milioane cinci sute de mii lei) , undeva la un total de 1600 de SMSuri ce le pot trimite oriunde in lume,inclusiv romania/dar si posibilitatea de a face apel intre numarul meu sau alt numar fie el mobil sau fix - cu alt numar fie el iarasi mobil sau fix . e drept ca convorbirile fixe sunt mai ieftine decat cele mobile . totodata vreau sa spun ca de ceva timp nu mai este nevoie de un telefon asa cum a fost la inceput pentru a putea rula aplicatia mig33 ce este oferita de pe www.wap.mig33.com , daca ai un PC(calculator) conectat la internet / poti foarte simplu descarca aplicatia si cu ajutorul unui emulator java ea se va deschide automat , te logezi cu ajutorul aplicatiei sau iti faci alt cont si distractia poate continua , insa vreau sa atrag atentia ca din cauza unora ca mine care au fortzat migul sa lanseze noi aplicatii , veti fi capabili de a avea conturi suspendate sau chiar inchise daca vetzi abuza intr-un fel sau altul de buna desfasurare a sistemului . ce am facut eu va intrebati?pai am descoperit in primavara anului acesta o portitza prin care puteam sa vorbesc de-a dreptu gratis,si cand am depasit 700 minute de convorbiri mi-a fost suspendat userul , insa dupa o luna mi-a fost atribuit inapoi . inca ceva si gata , ori neclaritate legata de serviciile mig se poate adresa adresei de e-mail suport@mig33.com
Opera Mini
. pai am descoperit in primavara anului acesta o portitza prin care puteam sa vorbesc de-a dreptu gratis,si cand am depasit 700 minute de convorbiri mi-a fost suspendat userul , insa dupa o luna mi-a fost atribuit inapoi .
Opera Mini
Opera Mini
Opera Mini
Opera Mini
Opera Mini
Opera Mini
Opera Mini