Daca nu va merge aplicatia direct cu APN WAP. incercati sa va connectai cu apn INTERNET, dupa care intrati la Settings -> Connection Type -> HTTP ( in loc de TC/IP cum e initial! Bafta!
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
miam facut si eu cont pe mig33 acu o jumatate de ora.cosmo1 e userul.am sa trimit la toti care vati lasat userele pe aici.am reusit sal fac sa se conecteze cu apn internet.am schimbat aia cu tc/ip cu HTTP.dar nu merge.asa ca fac alta magarie.intru pe www.mig33.com imi bag useru si parola si gata.merge.
M-am prins abia dupa ce am activat contul (nexuiz desigur).am 3+3+3 $.chiar,ce se intampla daca sunt trimise mai multe inv. la un nr cand isi activeaza?
M-am prins abia dupa ce am activat contul (nexuiz desigur).am 3+3+3 $.chiar,ce se intampla daca sunt trimise mai multe inv. la un nr cand isi activeaza?
am citit cele 20posturi,am incercat chestia wap/internet si NU merge decat cu internet,partea buna e ca haleste foarte putin credit(dupa 1/2h aveam abia 800b)pt cine vrea tot jaqar sunt si pe mig si gabo te.am lichit la prieteni
Nu va mai "chitriti" la apn wap. Ganditi-va ca eu mi-am bagat mai bine de 70% din agenda si mi-a luat doar 4 centi. Mentionez ca am vreo 230 de numere in agenda.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.