Nici pe N6100 nu arata contactele offline, desi il selectez...si am incercat de zeci de ori! Nici nu tine minte setarea macar! An0Nim, am inteles ca nu-ti arata toti prietenii online daca sunt peste 20
Măi măi , numai nemulțumiți ! Căt de mult vreți de la o biată app java care vă ofera apeluri/sms gratis iar pe deasupra mai are și un mess pe yahoo si msn , dar voi tot nemulțumiți ! Mai scurtați lista de contacte , cat vreți sa suporte app asta , e ceva normal ! Mi se pare cam imposibil sa poți discuta și tot odată să te poți ințelege cu 20 de persoane odata ! Cel mai rezonabil mi se pare cu 5
Cati aud trebuie sa ai minim sa efectuez un apel romania
nu știu sigur in aud dar banuiesc că in cont trebuie sa ai in jur de 2,5 ron (cam atat costa minutul unei convorbiri in romania) , iar in afara minutul e in jur de 1,7 ron !
merge perfect aplicatia mig33 si pe PC ,poti crea conturi,transfera sau trimite sms ori suna direct de pe aplicatie cu ajutorul Pcului,nemaifiind nevoie de un telefon pt asta
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
merge perfect aplicatia mig33 si pe PC ,poti crea conturi,transfera sau trimite sms ori suna direct de pe aplicatie cu ajutorul Pcului,nemaifiind nevoie de un telefon pt asta
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.