DigiTv!
34 765 vizualizări
794 răspunsuri
Linkuri topic "DigiTv!"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Opera Mini
Incearca resetare generala.pe undeva prin meniu ai revenire la setarile fabricantului si o sa ai setarile initiale.
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Ce se va intampla dupa aceea ? Imi va merge receptorul ?
.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Opera Mini
Revine la setarile cu care l-ai primit de la digi.daca ai vreun vecin care mai are digi poti sa incerci sa-l probezi daca merge.
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Am primit receptorul "gol" de la Digi. Apoi a venit un instalator si a pus antena si cred ca a pus ceva setari. Cred ca o sa il resetez. Daca nu o sa mearga, o sa chem instalatorul.
Cam in cat timp ajunge ? Cineva zicea ca sunt cam lenesi.
Cam in cat timp ajunge ? Cineva zicea ca sunt cam lenesi.
.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Opera Mini
Nu tre sa bagi nici o setare.intradevar cand il primesti nu are toate frecventele bagate dar cand dai scanare iti vin si celelalte frecvente prin semnalul de la satelit.nu stiu dar cred ca te prinde craciunul pana vine un instalator
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Ok. O sa il resetez. Cred ca se reseteaza acolo unde scrie "doriti sa reveniti la setarile de fabrica" nu ? Oricum, cred ca e inutil, avand in vedere ca antena e depozitionata.
.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Opera Mini
Da acolo se reseteaza.incearca dupa aia cu ajutorul indicatoarelor de semnal sa o reglezi din nou.nu e chiar inutil pt.ca eu am patit cu un receiver digi ca nu mai avea semnal imi arata semnal slab sau lipsa semnal si pana nu i-am dat resetare generala nu a mers deloc.sunt cam naspa receiverele si cateodata dau eroare asa ca ar trebui resetat.
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
L-am resetat. Semnalul e tot 0%. Receiverul e Humax, daca are vreo importanta. Nu am gasit nici un canal. Poate e o problema la antena. A inghetat, probabil. O sa astept instalatorul. Mersi pentru tot. :-)
.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Opera Mini
Nu am butonat numai receivere hyundai de la digi,dar cred ca humax-urile sunt mai bune.din moment ce antena nu e fixata pe satelit normal ca arata semnal 0.intradevar e mai complicat de reglat antena,era bine daca puteai sa rezolvi problema.
LG/U8130
Ce se intampla daca am folosit obtiune setari fabricatului ?
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Fi mai explicit. Printr-o resetare ai ajuns la setarile din fabrica, sau ce ?
.
LG/U8130
Da.cand vreau sa revin la setarile astea imi dipar posturile
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Exact. Si ? Acum nu mai ai posturi ? Intra in Meniu > Instalare > Setari automate si apasa Cauta.
.
LG/U8130
Dar nu am setari automate
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Ce receptor ai ? ce scrie pe cutia aia cu butoane de langa televizor ?
.
Înapoi la DTH/Televiziune digitală
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.