schema la digi-mi-au bagat un canal de sport eurosport2 si mi-au luat unul de muzica max. ;-)
Daca e vorba de cel unguresc sa stii ca inca exista, mai cauta. Mai se prinde si unul bulgaresc: city, pe care-l consider number 1, oferind melodii cu mult inainte sa apara la noi si sunet foarte bun!
Exista asa ceva? Stiu ca am sters Taraf si alte posturi! Se uita cineva la asa ceva? Sunteti tineri, duceti-va la Biserica eventual, iar timpul il puteti ocupa urmarind documentare interesante si utile pentru anumite categorii de varsta pe National Geografic sau Discovery. Religia lasati-o la batranete!
Mbqccd, eu nu urmăresc acest canal! Dar alți sunt entuziaști! Cum ar fi cei de peste 70 de ani. În zona mea cam toți batrani de peste 70 de ani, au digi sau dolce. Şi ei sunt mulțumiți de acest canal.
Eu de mai bine de o saptamana nu mai am semnal la TV. Astia ma omoara ca n-au ajuns banii la ei pe luniile Dec. Si Ian, desi eu am dus la sediul lor, copie dupa extrasul de cont ( am platit de pe card, ING ).
Cica analizeaza solicitarea, da` nimic.. Ce sa mai fac
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Da... ma gandesc serios sa-i dau in judecata. Nu se poate asa ceva!!! E a doua oara, cand ma duc cu extrasu` de cont la ei. Nu au fost capabili sa rezolve problema de prima data... Iar pana una alta, eu stau fara semnal...Abonamentu` lunar insa, trebuie platit. Ptr. ce? Nu stiu...poate ptr. echipamente, care stau degaba...
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
În grila digi, aveți canalul sport klub+? Acest canal S-a infintat de cateva zile! Şi la dolce nu a fost introdus!
Este dar din pacate inca nu merge.Am vazut ca de pe satelitul THOR3 au venit posturi din moldova precum:Moldova1,pro tv chisnau si inca 2 canale de divertisment:EU TV si Neptun tv.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.