28 septembrie 2012, 12:10:03 • actualizat 28 septembrie 2012, 12:16:51 (2 ori)
Pentru moment am gasit pentru Android o solutie la a utiliza mobilele, avand touchul defect. Solutia este My Mobiler. INCONVENIENTUL ESTE CA trebuie sa acceptam aceasta conectare de pe telefonul, utilizand touchul. Sa dezbatem acest subiect Am gasit si pentru Windows mobile, desi siteul oficial nu mai ofera suport pentru wm. Just google.
Ce acesta aplicatie putem face e calibrare printre altele.
Inseamna ca al tau e dus, iar prin asta nu se intelege doar situatia cand nu mai raspunde deloc, ci si altele, cum ar fi zone care in care nu simte nimic, etc... Eu mi-am schimbat singur touchul la omnia(45lei cu livrare de la gsmnet) si nu mai am probleme. La mine nu mai mergea pe margine in stanga sus si jos si pe centru jos.
Inseamna ca al tau e dus, iar prin asta nu se intelege doar situatia cand nu mai raspunde deloc, ci si altele, cum ar fi zone care in care nu simte nimic, etc... Eu mi-am schimbat singur touchul la omnia(45lei cu livrare de la gsmnet) si nu mai am probleme. La mine nu mai mergea pe margine in stanga sus si jos si pe centru jos.
Pe nokia n770 nu imi merge touch intr-o portiune de circa 20% din display, si culmea, sub punctul de calibrare din mijloc si putin spre dreapta de la punctul de calibrare jos/stanga. Deci pot sa tot calibrez ecranul, este portiunea acea moarta, care la margini e si decalibrata, si portiune ce cade exact pe virtual keyboard. Numai cu tastatura wireless pot sa scriu:P Sigur e dus touchul, am resoftat maemo-ul, degeaba. Pacat, nu am de gand sa-l repar, o folosesc la ascultat muzica, internet radio, si tot mai rar la navigat pe net.
L-as schimba si eu dar nu ma pricep. Nu stiu cum sa conecteaza si etc. Touchul meu e spart si in coltul dreapta sus. Am tras de partea stanga sus l-am dezlipit eu, dar nu ma priep cum sa il pun daca l-as cumpara.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.