stie cineva de unde pot lua un windows vista sp1 sau sp2 in limba spaniola. nu vreau sa fie modificat in nici un fel. sa fie ca de la mama lui dar in spaniola, sau o varianta vaduta in spania, nu e pt mine. astept pm
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
baieti am o problema si nu ii dau de cap .... am un folder cu fotoragii si am dat medium thumbnails... dar vreau sa imi afiseze in locul acelei poze cu plansa fotografia... ca la xp... cum fac asta? :-s
imi ziceti va rog exact cum pot instala windows vista de pe un stick de memorie(8gb) ? trebuie sa pun neaparat la cineva .. si are stricat dvd-rom. va rog ajutati-ma !
03 ianuarie 2010, 21:35:12 • actualizat 03 ianuarie 2010, 21:37:54 (1 ori)
modoran 30-03-2009 19:36:37
Extragi imaginea aia de windows intr-un folder nou, instalezi WinSetupFromUsb ,formatezi stickul si alegi calea catre folderul respectiv. Simplu.
Atentie ca prin aceasta metoda poti instala doar pe prima partitie a hdd-ului si dupa primul restart(atunci cand incepe instalarea) trebuie sa bootezi tot de pe stick si sa alegi optiunea "Second phase windows setup ..." parca ...
credeti ca mai intrebam daca gaseam unul sa-mi mearga ? am tot incercat pana am luat 2 cai si a trebuit sa-mi fac iar windowsu... azi ! nu am antivirus. aveti unu ce sunteti siguri ca merge ? si fara trojan. a incercat cineva ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.