Windows Vista
28 605 vizualizări
1 863 răspunsuri
Linkuri topic "Windows Vista"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
22 ianuarie 2009, 09:07:50
Da, este.
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Opera Mini
Multumesc modoran.
sper sa ma obijnuiesc cu el.
sper sa ma obijnuiesc cu el.
MW Addicted
1256 mesaje
din 24/10/2005
Symbian
Eu acum fac niste teste...pc meu e acer si cum nu am nici un cd cu windows de la ei...am intrat in acer erecovery management,sa vedem daca se reinstaleaza windows-ul... 
Nu am facut nici un backup...asta e cu pc-ul meu...ori la bal ori la spital
LATER EDIT: imi pare rau ca nu am facut un backup...am pierdut tot ce Aveam in "C" (ma refer la documente si poze,adrese internet) in timp ce "D" a ramas intact
Vestea buna e ca am reusit sa reinstalez windows-ul din partitia ascunsa...defapt faza asta cu recovery management e un feel de "deep reset" toate setarile revin la starea initiala...ca atunci cand am cumparat pc-ul nou

Nu am facut nici un backup...asta e cu pc-ul meu...ori la bal ori la spital

LATER EDIT: imi pare rau ca nu am facut un backup...am pierdut tot ce Aveam in "C" (ma refer la documente si poze,adrese internet) in timp ce "D" a ramas intact

Vestea buna e ca am reusit sa reinstalez windows-ul din partitia ascunsa...defapt faza asta cu recovery management e un feel de "deep reset" toate setarile revin la starea initiala...ca atunci cand am cumparat pc-ul nou
MW Veteran
788 mesaje
din 06/03/2007
1 aprecieri
24 ianuarie 2009, 00:25:29 • actualizat 24 ianuarie 2009, 00:30:05 (1 ori)
Era evident ca-ti va formata C\: -ul
Mie la cea de-a 2-a recuperare nu mi s-a mai pastrat nimic din D\: , la prima a ramas neafectata de reinstalare
Poate din cauza ca am facut recovery de pe DVD-urile de recuperare si nu de pe partitie
Mie la cea de-a 2-a recuperare nu mi s-a mai pastrat nimic din D\: , la prima a ramas neafectata de reinstalare

Poate din cauza ca am facut recovery de pe DVD-urile de recuperare si nu de pe partitie
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Windows CE
eu am dat de vreo 3 sau 4 ori recover,si de fiecare data imi facea doar doua partitii,C:\ de 230GB iar D:\ de 20 GB chiar daca nu modificam nimic,si evident pierdeam tot ce aveam pe laptop
Symbian
salut. La laptop-ul pe cara l-am cumparat,am 3 CD-ri... Pe unul scrie Recovery DVD ASUSTec Computer Inc. Windows vista* Recovery Meda for Windows vista Products 32-bit .... Este Dvd-ul cu windows ??
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
MW Veteran
588 mesaje
din 19/09/2006
Opera Mini
Eu cred k acel dvd iti instaleaza vista, dar e special pt. laptopul tau,iti instaleaza vista+drivere.
Windows CE
nu , acela e altceva dar cu cd pe care il ai poti sa refaci windows ul ca in monentul cind ai cumparat laptopul .
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
Windows CECatalinho 25-01-2009 06:47:53
salut. La laptop-ul pe cara l-am cumparat,am 3 CD-ri... Pe unul scrie Recovery DVD ASUSTec Computer Inc. Windows vista* Recovery Meda for Windows vista Products 32-bit .... Este Dvd-ul cu windows ??si acel dvd nu face altceva decat sa iti refaca windowsul atunci cand nu mai merge,nu cred ca iti instaleaza driverele,ca asa scrie si pe dvd-ul primit de la ASUS-ul meu,si zice sa se foloseasca numai pe versiunile noi de asus
Symbian
poi cred ca model nou.... are 4 saptamani laptop.ul. Cpu Duo P8400,hd 250gb,memory 4gb,vista premium
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
25 ianuarie 2009, 10:48:50
pai o data ce ai primit acel DVD logic ca este nou 
asa e si al meu la caracteristici

asa e si al meu la caracteristici
MW Addicted
1993 mesaje
din 30/01/2007
12 aprecieri
MW Veteran
658 mesaje
din 25/06/2007
1 aprecieri
28 ianuarie 2009, 22:29:07
Eu cand am schimbat limba cu Vistalizator nu mai puteam folosi Windows Update
MW Addicted
1612 mesaje
din 31/08/2007
29 ianuarie 2009, 01:32:00
distruge registrii vistalizator , nu il mai folositi . cautati si voi versiuni pe net gata activate si faceti update la language pack-ul dorit . nu e asa greu
[IMG]http://i589.photobucket.com/albums/ss337/VanNoyd/poze%20utile/DSC00235-1.jpg[/IMG]
MW Addicted
1993 mesaje
din 30/01/2007
12 aprecieri
Înapoi la Sisteme operare
Topicuri similare
›
slash
acum 16 ani
19
1 303 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.