Ajutor nokia e51
1 858 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Ajutor nokia e51"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
1 mesaje
din 12/05/2012
12 mai 2012, 22:33:37
Am o mare problema.Desi ma tota bantuit prin topicuri nu am inca idee de cum pot vedea filme cu un nokia e51.Ce trebuie sa instalez? Si cum pot instala acele programe pentru ca sotul meu este pe dunare si nu are acces la calculator.Deci filmele ar trebui sa le descarce depe ent. Programele se pot descarca direct in telefon de pe net?Cum se instaleaza?Sunt convinsa ca prin multitudinea de topicuri exista, chiar si pe fragmente, aceste informatii dar eu nu am reusit sa le pun cap la cal>Sunt total ignoranta in asa ceva. Multumesc anticipat !
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
12 mai 2012, 22:47:44
cauti un SmartMovie S60v3 il pui in pc, convestesti filmele din pc cu el, le transferi in telefon . nu uita sa si instalezi aplicatia de mai sus si in telefon
[img]http://sharemobile.ro/thumbs/934/Clip1.jpg[/img]
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
12 mai 2012, 22:49:52
Chiar Nokia PC Suite are inclus un convertor video, foloseste-l pe ala.
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Android 4.0.3
Sau cel mai simplu instaleaza un player divx pe telefon,Smartmovie,asa cum a spus si SeriousSam si apoi downloadeaza de aici filme direct pe telefon.Asta in cazul in care are acces la o retea wireless.
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.