Decodare orice Samsung si aproape orice telfon

4 946 vizualizări
3 răspunsuri
autor subiect #1
ZiDan
Începător
9 mesaje
din 29/02/2012
11 martie 2012, 13:44:19
Am sa incep printr-un Warning pentru toti amatorii de decodari gratuite: nu va mai luati dupa tot felul de site-uri fantoma sau useri anonimi, cum vedeti un cod, hop cu el in telefon. Din diverse motive se posteaza aiurea sau doar de dragul de as bate joc de dvs.
Eu unul ma ocup cu decodare telefoane si in mod special Samsung. Daca nu cunosti ce faci cu siguranta ai foarte mari sanse sa iti strici telefonul. Cu cat este mai ieftin un telefon cu atat ai sanse mai mari sa il strici pentru ca din fabricatie nu e facut sa fie robust mai ales la tentative de flash-uire sau unlock.
Orice deblocare inseamna PIERDEREA GARANTIEI oferite de producator. Ca sa nu ai probleme de genul asta ori revi in service pentru reblocare (daca modelul de telefon suporta asa ceva, in General modelele Samsung suporta asa ceva). Nu conteaza metoda de deblocare, garantia sa pierde.
Deci daca vreti sa aveti un telefon complet functional, optimizat, deblocat etc. va stau la dispozitie.

O deocare pentru Samsung este intre 20 si 40 lei cu scule de service nu aplicatii sau scripturi de care nu a auzit nimeni.

Spre ex ai un Samsung Galaxy S2 pe care dai 1500-1600 lei pe el, chiar este asa mult 30 lei deblocarea la el de lumea incearca sa il deblocheze acasa desi nu au cunostintele necesare? Nici macar pe XDA-Developers, nu tot ce zboara se mananca!

Pentru alte modele ZTE, BlackBerry, HTC, LG etc va stau la dispozitie. Va garantez ca am printre cele mai mici preturi!

Ori pe PM, ori la numarul de telefon : 0722-485.861 - Dan
Publicitate
Publicitate
Hotoman
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
11 martie 2012, 14:31:57
spam ........
amzosoft2003
Începător
4 mesaje
din 27/05/2012
03 iunie 2012, 12:07:25
ZiDan 11-03-2012 13:44:19
Eu unul ma ocup cu decodare telefoane si in mod special Samsung. Orice deblocare inseamna PIERDEREA GARANTIEI oferite de producator. Nu conteaza metoda de deblocare, garantia sa pierde.
Probabil nu esti bine informat daca nu stii ca:
1. Orice Samsung se decodeaza tastand cod obtinut pe baza IMEI-ului de la producator.
2. Producatorii recomanda decodarea folosind cod si nu 'scule' in service (am vazut pe mai multe Samsung-uri IMEI 0000000... 'provocat' in service - unii stiu mai bine altii mai putin).
3. Producatorii spun ca nu se pierde garantia daca decodezi telefonul folosind codul corect.
Dupa multi ani pe 'scule', acum lucrez doar folosind coduri.
Modelele de Samsung ieftine nu merita decodare pe IMEI (la service cu ele) in schimb, cele scumpe da - este cea mai sigura metoda de deblocare. Preturi decodare Samsung pe IMEI

Nici eu nu recomand cititorilor sa folosesca pentru deblocarea telefoanelor coduri deja listate pe diverse site-uri sau pe forum-uri.
Bafta!
n_a
Începător
3 mesaje
din 23/03/2011
14 februarie 2013, 17:20:50
Salut am si eu un samsung B3210 si am nevoie de cod de deblocare retea
Imei 35862803951269

Mersi mult
Înapoi la Decodari
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 11 ani
ZiDan
Începător
Ultimul acum 10 ani
n_a
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 65
Au votat 135 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.016⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!