DECODARE HTC WILDFIRE S
550 vizualizări
1 răspunsuri
Linkuri topic "DECODARE HTC WILDFIRE S"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
8 mesaje
din 02/02/2012
2 aprecieri
19 februarie 2012, 19:24:34
Prima mea postare pe acest forum si totodata primul Htc detinut de mine pana acum,parerea inca nu mi-o pot pronunta deoarece telefonul este inca testari...telefonul l-am luat la mana a-2-a,cu garantie inca un an jumate' casti,cablu de date,incarcator si toate cele,pretul lui a fost de 500 de lei,cred ca un pret ok...in fine telefonul a venit codat pe vodafone,iar eu detin o cartela Frog(cosmote),telefonul a fost decodat cu un mic aparat numit XTC Clip,nu stiu detalii despre aceasta metoda de decodare daaar....sunt ingrijorat din punct de vedere a garantiei,stiti cumva decodarea cu XTC CLIP anuleaza garantia ??mai am o nelamurire si anume deasupra semnalului apare un R nu cred ca are legatura cu roaming-ul...MULTUMESC FRUMOS !!!!!
Începător
13 mesaje
din 29/10/2013
13 aprilie 2014, 22:19:02
Ba da exact cu roamingul are legatura , incearca sa schimbi din setari doar pe retele 2G .
Powered for life omegaTeam ®2014 http://www.htcdev.com/ HTC
Înapoi la Alti producatori
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.