E vorba de
http://filelist.ro ?
Daca as sti ca pot reveni la ROM-ul oficial ca sa pot updata apoi de la Samsung ce vreau, as incerca acel recorder... dar cica scrie doar partial in ROM, e periculos rau, poate da nastere la mini black holes ce ies din difuzor, de aia nu a pus Samsung 2 difuzoare, acum incep sa ma prind, deci nu ma bag decat dupa ce o sa stiu ce fac... si e o gramada de studiat.
Sigur, adica nu am avut problema ta dar ma astept de cand l'am cumparat sa mi se strice microusb-ul, de aia introduc/scot extrem de fin si cat pot de rar, nu ca asa consider ca ar trebui, ca asa s'a gandit Samsung sa proiecteze ca sa ne faca sa ne fie frica sa umblam cu smartphonu, in loc sa fim fericiti ca suntem selectati din populatia globala ca fiind cei ce detin N7000, un grup binecuvantat de D-zeu, trebuie sa stam tristi si speriati pentru ca Samsung nu ia in seama dorintele noastre... sa nu puna el 2 difuzoare sa aud si eu spatial un sunet, pana nu am vazut nu am crezut.
La mine intra foarte greu si clar ca se forteaza PCB-ul pe care e prins microusb, dar acum ma uit din nou la linkul de la tine sau prin tine oricum,
http://www.youtube.com/watch?v=UFDr3PQMTxw&feature=player_embeddedunde arata de la minutul 3:25 ca nu e prins de PCB-ul mainboard, e unul mic sub alt PCB mic pentru speaker, deci nu ar fi nici greu de schimbat nici expensive.
Spune si mie te rog, l'ai incarcat si din masina, daca da ce masina marca/model si ce adaptor de masina ai folosit, un link sau marca/model daca poti... pentru ca am citit de cazuri cand unele masini bagau varfuri de tensiune la oprirea contactului mai ales, si ca ar fi stricat acele MP3 playere de 2 lei... cand am vazut cat sunt de proaste am zis mai bine imi iau cu tot cu GPS, apoi cand vad ca nu pot instala ce vreau etc am zis ca iau tableta si daca nu am gasit cu GSM cu tot am ajuns la acest N7000 cu un ecran superb ca daca era mai mic nu il luam.
Vad ca are 7 contacte in interior, din cum ai descris ma pot gandi ca e vreun traseu broken, daca nu a iesit panglica aia ce leaga mini-PCB de charging controller sau de ce o leaga el stie, daca nu poate fi chiar controllerul de ce nu, asta cred ca e un integrat ce nu il gasesti.
...si apoi am un pont ca sa incarcam N7000 wireless. Aci nu am vazut dar la tine ai toate sansele sa gasesti incarcatoare prin inductie, exista dar nu am vazut special de telefon, Samsung nu si'a dat interesul dar trebuie sa fie, ce stiu eu e ca englezii au inceput sa le proiecteze, au scos unele care isi iau energia electrica chiar din undele ce ne inconjoara de mica intensitate indiferent ca sunt de diverse freq, am vazut cu ochii mei si nu te mint, jur ca e adavarat ca nu as spune. Pentru a incarca un smartphone trebuie sa fie de ajuns, deci se baga mini-bobina aia in telefon, care prinde toate radiourile si statiile de TV si ce mai e, si in loc sa le dea sa le auzi le transforma in curent, asta ar insemna ca tot timpul N7000 va sta la incarcat foarte multumit de tratatia oferita si vei avea liber microusb-ul sa bagi oricand un stick.